2777
2789
عنوان

**پیشگیری از بارداری**

209 بازدید | 11 پست

میگن اگه طبیعی پیشگیزی بشه رحم خشک میشه و بارداری ممکن نمیشه،من طبیعی جلوگیری میکردم و الان خیلی نگرانم. من 23سالمه دسه ساله ازدواج کردم و چهار ماهه اقدام به بارداری کردم،و هنوز هم باردار نشدم عفونت دارم خارش شدید . لطفا کسی چیزی بگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید بری عفونت درمان کنی ، هرچی سریعتر

با ژل شست و شوی بانوان هر چند روز یبار نواحی خارجی دستگاه تناسلیت رو بشور، لباس زیر نخی استفاده کن و جلو آفتاب بذار خشک شه اگه آپارتمان زندگی میکنی اتو بکش ، آب زیاد بخور مواد شوینده معطر برا لباس زیر استفاده نکن

منم۲سال جلوگیری طبیعی داشتم بدون قرص الآن بیشترازیکساله اقدامم ولی نمیشه دکتربهم گفت چون جلوگیری طبیعی بوده برای بارداری زمان میبره.

حتماحتمااول عفونتتوبرطرف کن چون عفونت باعث ناباروری میشه به شوهرتم سرایت میکنه

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
منم۲سال جلوگیری طبیعی داشتم بدون قرص الآن بیشترازیکساله اقدامم ولی نمیشه دکتربهم گفت چون جلوگیری طبی ...

جلوگیری با قرص هم همینطوره؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
جلوگیری با قرص هم همینطوره؟

چیزی که من ازدکترشنیدم این بودکه جلوگیری باقرص برای زوج های جوان بهترازجلوگیری طبیعیه.

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
چه قرصی برا عفونت خوبه بنظرتون بهم بگین ممنون میشن.

شماکه قصدداری بارداربشی ازهمین اول کارتحت نظردکترباش.

اول عفونتتوبرطرف کن

دوم آزمایش کامل به دکتربگوبرات بنویسه

سوم تحت نظردندانپزشک ازسلامت دهان ودندانت مطمئن شو

مصرف اسیدفولیک وترک فست فود روشروع کن

بعدش بروبرای بارداری

شماکه قصدداری بارداربشی ازهمین اول کارتحت نظردکترباش. اول عفونتتوبرطرف کن دوم آزمایش کامل به دکترب ...

البته قصددخالت ندارم ولی چیزایی روکه شنیدم میگم شایدکسی به کارش بیاد