2777
2789
منم تو هفته 12 هستم سه روزه از سردرد نمی تونم از جا بلند شم. یه طرف صورتم ورم می کنه و درد می پیچه ت ...

فشارت پایین نیست؟اب قند بخور،گلاب بو کن،سرت و باروسری ببند یکم بخواب،اگه هیچ کدوم جواب نداد استامینوفن بخور بهترکه شدی چندساعت بخواب.چون به نظرم تحمل اون درد واقعا بچه روهم اذیت میکنه،من سردردام عصبیه قابل تحمل نیست قبل بارداریم فقط پروفن جواب میداد ولی الان خداروشکربه اون شدت نبود اما اگه استانینوفن نخورم مغزم میترکه

فشارت پایین نیست؟اب قند بخور،گلاب بو کن،سرت و باروسری ببند یکم بخواب،اگه هیچ کدوم جواب نداد استامینو ...

چرا اتفاقا فشارم همیشه پایینه 9 روی 6 ایناس. شربت گلاب زیاد می خودم و سرمم دائم بستم. امروز کمی بهتره خداروشکر خدا این دردو به دشمن آدمم نده خیلی بده.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که بهتری؟غربالگری اول ودادی؟جنسیت مشخص شده؟

نه یکشنبه میرم عزیزم. ایشالله ک جنسیت مشخص بشه خیلی ذوق دارم ک بدونم. شما نی نیتون دختره؟ تو غربالگری بهتون گفتن؟

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
نه یکشنبه میرم عزیزم. ایشالله ک جنسیت مشخص بشه خیلی ذوق دارم ک بدونم. شما نی نیتون دختره؟ تو غربالگر ...

من اخرین پریودم یازده دی بوده،غربالگریم افتاد توایام عید مجبور شدم شهرستان سنقر توکرمانشاه سونوبدم چون دمترگفت دیرتر بشه جوابش بدرد نمیخوره..گفت مشخص نیست اصلا ولی اختمالا دختر.دیگه نمیدونم

من اخرین پریودم یازده دی بوده،غربالگریم افتاد توایام عید مجبور شدم شهرستان سنقر توکرمانشاه سونوبدم چ ...

منم دختر خیلی دوست دارم. نی نی اولم پسره. علائمتون چیا بود؟ ویارتون و اینا؟

منم دختر خیلی دوست دارم. نی نی اولم پسره. علائمتون چیا بود؟ ویارتون و اینا؟

منم پسرم شیش سالشه واین دومیه،سرپسرم اصلاویارومعده درد وتهوع وسردرد نداشتم ولی الان دارم،ازپرتغال بدم  میاد ولی عاشق دوغ وماست وخیار وگوجه وسبزیم,همینطور اش وابگوشت واش دوغ.پوستم روشنترشده وفقط شکمم بزرگ شده.بعضیا میبینمم میگن اینم پسره بعضیامیگن دختر.ضربان قلبش هم۱۶۱

منم پسرم شیش سالشه واین دومیه،سرپسرم اصلاویارومعده درد وتهوع وسردرد نداشتم ولی الان دارم،ازپرتغال بد ...

من اصلا غذا نمی تونم بخورم. ویار دارم و سرم خیلی درد می کنه. شکمم خیلی بزرگه و ضربان قلب 136 بود. به جز غذا که بدم میاد، میوه و چیزای ترش رو خیلی دوست دارم.

من اصلا غذا نمی تونم بخورم. ویار دارم و سرم خیلی درد می کنه. شکمم خیلی بزرگه و ضربان قلب 136 بود. به ...

منم هفته ی هشت۱۳۱بود ضربان قلبش هفته ی دوازده۱۶۱شد.ایشالا هرچی خیره همون بشه برا هردومون

منم هفته ی هشت۱۳۱بود ضربان قلبش هفته ی دوازده۱۶۱شد.ایشالا هرچی خیره همون بشه برا هردومون

ایشالله عزیزم