الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر منم داره کم کم از این رفتارا نشون میده. نمی دونم چه جپری میشه جلوشونو گرفت
من اینقدر بهش محبت کردم اینجوری شد . مشاوره هم رفتم فایده نداشت .وقتی میریم بازار البته اگر بخواد برای خودش چیزی بگیره در غیر اینصورت نمیاد باهام. تا یکی از دوستاش میبینه عصبی میشه که من با تو دیدن آبروم رفت
اگه یک درصد احتمال میدادم بزرگ میشه اینجوری باهام رفتار میکنه هرگز هرگز حضانتش قبول نمیکردم.تو خونه ...
وای به حال من پس که هم پسره هم از حالا که سه سالشه بهم میگه به تو مربوط نیست.... یا اینکه به تو چه.... منم میگم ولشون کنم برم برا خودم.... اخه پدر و پسر انگار من عن خونشونم... من حتی تو لباس پوشیدنای بچه ام هم از نوزادی اختیار نداشتم .. باباش از بس حساس بود لباسی هم که میخریزم و دوست نداشت نمیزاشت بپوشم... کاری کرد که بچه سه ساله هیچ حسی بهم نداره..
شایدم به خاطر سروضعمه دنبال مد نیستم یعنی وسعم نمیرسه .ولی بهترینارو برای اون فراهم میکنم یه وقت خجالت نکشه حداقل سالی دوتا کفش ولباس برای اون میخرم برای خودم شاید سه چهار سالی یه بار اونم میگردم ارزونترین پیدا میکنم