2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین با تنهایی تون چه می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 244 پست
اهان من عضو نظام مهندسی ساختمانم شما نظام مهندسی معدن تازه متوجه شدم موفق باشی 

سلام عذر می خوام تاسیسات فعالیت می کنید؟

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیلیوم... بی بچه میشه سر کرد??? من با اینکه بچه ام هزارسالم پیشم نباشه سوالمو نمیکنه ها اما نمیتونم ...

اگه اعتماد صد در صد به پدرش یا هرکسی که مسعولیت بچتو قراره قبول کنی داری به نظر من میشه سر کرد ولی خیلی سخته انگار یه خلا خیلی بزرگ داری انگار یه سوراخ بزرگ تو قلبته وای عزیزم اگه میتونی ازش جدا نشو واقعا سخته

چرا جدا شدی??? ببخشا... میخوام بدونم دلیلت خیلی محکم بوده

شوهر من یه ادم دیکتاتور بددل بدهن و خیانتکار بود.البته احتمالا خیلیها جای من بودن میموندن و میساختن ولی من هیچوقت نتونستم خیانتشو ببخشم

اگه یک درصد احتمال میدادم بزرگ میشه اینجوری باهام رفتار میکنه هرگز هرگز حضانتش قبول نمیکردم.تو خونه همیشه باهم تنها هستیم اصلا علاقه ای که با من حرف بزنه نداره همش به من میگه هیس ساکت چند بارم گفته خفه شو .دیگه داره ازش بدم میاد