2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین با تنهایی تون چه می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 244 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هم داری؟ مشکلت چیه؟

اره یه دختر 4 ساله که دلیلمم بیشتر همونه که از جدایی میترسم 

شوهرم یه ادم دمدمی مزاجه الان کار دولتی داره میخواد رها کنه بره دنبال شغل ازاد پشتوانشم همین خونمونه هیچی دیگه نداره خانوادش ده سال روزگارما سیاه کردند الان اومدیم یه شهر دیگه میگه برگردیم پیششون سر همین دعواها که با خانوادش داشتم و قهرهامون خیانتم بهم کرده و من احمق هنوز از طلاق میترسم 

ولی هنوز عکسم اونجاست 

اهان دیدم خیلیم خوبی عزیزم.من واقعا توی چند ماه خیلی شکسته شدم کاملا لپام آب شد و چند سال پیرتر شدم.خیلی روزای سختی بود خصوصا اون اوایل که دخترم ازم جدا میخوابید الان بهتر کنار میام با دوریش

اره یه دختر 4 ساله که دلیلمم بیشتر همونه که از جدایی میترسم  شوهرم یه ادم دمدمی مزاجه الان کار ...

تو از طلاق نمیترسی.... از آینده بچه ات میترسی... متاسفانه بچه آدمو اسیر میکنه... منم همینم.... تو زندگی ای هستم که شوهر و بچه برام ارزش قائل نیستن اما باز موندم چرا

من وقتی دخترم ۳سالش بود جدا شدم یعنی اون منو نخواست طلاقم داد الان دخترم ۱۵ سالشه با بدبختی بزرگش کردم حتی به خاطرش کلفتی کردم الان که بزرگ شده عارش میاد که من مادرشم باهام تا سرکوچه نمیاد پشیمونم چرا ندادمش به باباش.

من وقتی دخترم ۳سالش بود جدا شدم یعنی اون منو نخواست طلاقم داد الان دخترم ۱۵ سالشه با بدبختی بزرگش کر ...

آخی عزیزم چه شرایط سختی.واقعا چرا زندگی اینقدر واسه امثال منو و شما سخت گرفته

اهان دیدم خیلیم خوبی عزیزم.من واقعا توی چند ماه خیلی شکسته شدم کاملا لپام آب شد و چند سال پیرتر شدم. ...

لیلیوم... بی بچه میشه سر کرد??? من با اینکه بچه ام هزارسالم پیشم نباشه سوالمو نمیکنه ها اما نمیتونم انگار