2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین با تنهایی تون چه می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 244 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا هم میکنید کتک کاری مثلا؟

کتک کاری نه... البته یکی دو بار بهش از حرص زیاد حمله کردم گرفت زد تو گوشم یا پرتم کرد... اما بیشتر تو قهره... یهو نمیفهمی چشه از چی ناراحته کی چکار کرده ازش هم میپرسی یا هیچ نمیگه یا میگه بعدا معلوم میشه و پوزخند میزنه... خسته شدم ازین جمله اش... روزها باهات حرف نمیزنه... الان من شدم مث خودش اصلا دیگه باهاش حرف نمیزنم... 

زورم به باباش نمیرسه.... چند وقته میخوام گوشی بازی رو محدود کنم براش... هرچه میگم نده بهش به چشمش ضر ...

هرچی گیر بدی بدتر میکنه بی تفاوت باش .البته عادت سرش میمونه .شاید مدرسه بره خوب بشه ان شاالله

عکست رو دیدم اصلا زشت نیستی ولی خیلی جدی هستی . یکم ظرافت به رفتارت بده یکم آرایش ملایم کن . حسی که من گرفتم یه زن با رفتار مردانه هست . اصلا صورت و هیکلت اشکالی نداره فقط همون زنونگی رو باید روش کار کنی

اره شاغلم... اون وقت بیکاریش بیشتره... میگه تو میری سر کار ما که نمیتونیم اسیر تو بشیم بچه رو بر میداره میبره خونه باباش یه شهر دیگه و یهو میبینی پنج شش روز نمیاد.... منم خوب ادمم همیشه تنها باشم که نشد زندگی

کتک کاری نه... البته یکی دو بار بهش از حرص زیاد حمله کردم گرفت زد تو گوشم یا پرتم کرد... اما بیشتر ت ...

یه وقت فکر طلاق به سرت نزنه صبور باش شاید درست شد بهتر از مطلقه بودنه ومنتظر شوهر شدنه .دست بزن هم نداره الحمدالله .منم طلاق نمیگرفتم یه جورایی طلاقم داد

شاغلم. هم کارمند رسمی یه سازمان و هم از طریق نظام مهندسی

سلام 

سال نو رو به شما تبریک میگم ان شاء الله که سال خوبی داشته باشین 

حقیقتش چون دیدم به تنهایی دارین از پس مشکلات بر میاین گفتم بگم که الحق یه شیر زن هستین و افتخار کنید به خودتون و همینطور ادامه بدین و تسلیم نشین 

👏👏👏👏👏

* با تشکر فراوان *
باباش منو به خاطر دختر عمش طلاق داد .دختر عمشم جوابش داد ازش جدا شد الان با زن سومشه  مزاحم نمی ...

ناراحت نباش فقط صبور باش فقطط به خاطر سنش هست.دوره بلوغ ونوجونی اینطوری میشن .من با چشمم دیدم اصلا ربطی به ظاهر شما نداره دوسه سال بعد متوجه میشه پشیمون میشه .اینا هورمونیه رفتارا

استارتر اعتماد ب نفست خيلي كم شده 

براي اون خط ك افتاده كنار لبت فكري كن بنظر خط خنده نمياد انگار زخم يا بخيه بوده بهر حال اونو ژل بزن و ب پوستت برس خب چي ميشه يكمي ارايش كني؟ فقط ي رژلب يا يكمي ريمل يا خط چشم!؟

تو باعث افتخار خانومها هستي ك داري يك تنه زندگي ميكني اما نذار ديگه حس زنانه تو ب مرور بميره نياز نيست ازدواج مجدد حتما بشه اما يكمي بخودت برس و حس زنانه رو تقويت كن 

اگر شرايط ازدواج برات پيش اومد ازدواج كن نذار تنها بموني برا دخترت هم خوب هست با خيال راحت ميتونه ازدواج كنه نه مث من غصه تنها شدن مادرش!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم