2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین با تنهایی تون چه می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 244 پست
نه دخترم زیادم بابایی نیست اما نمیدونم چرا اینقدر ضعیفم!! ببین من ارشد دارم مکانیک خوندم پروانه نطام ...

الان که بزرگه میره مدرسه. منم حدود ساعت سه برمی گردم. کلا یه ساعت تو خونه تنهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که بزرگه میره مدرسه. منم حدود ساعت سه برمی گردم. کلا یه ساعت تو خونه تنهاست

خوب خدا را شکر لااقل ازین جهت احساس نگرانی نداری من پاره وقت کار طراحی و نظارت میکنم درامدش فعلا که ساخت و ساز خوابیده زیاد نیست اما دوست داشتم یه شغل خوب داشتم قبل عید رفتم حایی سر کار حتی بهم پیشنهاد دادند مسئول دفتر فنی بشم اما روزی 9 ساعت باید بچم مهد میموند اینقدر غصه خوردم و فکر کردم که اخر بیخیال کار شدم 😓

خوب خدا را شکر لااقل ازین جهت احساس نگرانی نداری من پاره وقت کار طراحی و نظارت میکنم درامدش فعلا که ...

واسه بچه سخته‌ . منم همیشه مجبور بودم کار کنم چون شوهر سابقم سر کار نمیرفت همه مخارج به دوش من بود . اگه مجبور نبودم هیچوقت بچه رو وادار نمی کردم اون همه تو مهد بمونه

واسه بچه سخته‌ . منم همیشه مجبور بودم کار کنم چون شوهر سابقم سر کار نمیرفت همه مخارج به دوش من بود . ...

اخی عزیزم حالا از این جهت خوب بوده که الان مستقلی و سختیهاش را گذروندی بچه ها بزرگ میشند همون بهتر که رفتی سر کار 

نمیدونم شاید منم کم کم راضی شدم بچه را بزارم مهد و برم سر کار البته الانم مهد میره هااا اما روزی 3 ساعت