2777
2789
عنوان

رها جون (همون که پیسی داری)تو رو خدا کمک......

| مشاهده متن کامل بحث + 31346 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی از دلایل این بیماری کم کاری تیروئید خو د شخص یا پدر و مادر است این مرکز رویان به من گفت من مادرم کم کاری تیروئید داشت و چون این بیماری حالت وراثتی داشته پس درست است فکر این مشکل حل بشه انشالله بهتر جواب بده براش دعا میکنم در ضمن باران جان من اگر کرم را میفرستم برای یک بچه است که مثل بچه خودم عزیز ه همه چیز که بخاطر پول نیست تو هم دعا کن که هیچوقت دختر من به این بیماری لعنتی مبتلا نشه من به دعات بیشتر محتاجم برای من فرقی نمیکنه کاشکی هر کسی این بیماری را دارد سریعتر درمان شود.خبرش را به من بده
سلام رها جان عزیزم خیلی دوستت دارم.برات همین الان کلی دعا کردم. برا خودت و نینی زیبایت.عزیزم برات میل میزنم.ای بچه هم مامانش کم کاری تیرویید داشته. عمل کرده.
با درود به همه دوستان
در مورد این بیماری من خیلی سرچ کردم تا به دکتری در افغانستان رسیدم به نام محمد شیرزاد ( شما هم اگر مایل بودید سرچ کنید . ایشان در فیس بوک هم صفحه دارد)که اینم شماره اش
0093700219021 ایشان مدعی هستند که با زهر چند نوع مار میتواند این بیماری ( برص - پیسی ) را درمان کند . من با خودش صحبت کردم تعداد زیادی شماره تلفن در ایران از مریضهاش داشت که میگفت اگر میخوای با این شماره ها تماس بگیر تا مطمئن بشی این دارو کار میکنه . از نظر قیمت و زمان هم میگفت که یکسال طول میکشه و برای هر ماه قیمت این داروها 120 دلار میباشد .

در ضمن استاد خیر اندیش هم مدعی هستند که با روشهای ساده طب سمنی میتونن این مشکل رو بر طرف کنن اینهم ادرس سایتشون http://www.hejamat.ir/fa/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1