2777
2789
عنوان

جدا شم یا زندگی کنم؟

375 بازدید | 28 پست

۴ ساله ازدواج کردم شوهرم از همون اول دوست دختر داشت و من همش متوجه میشدم و دعوا میکردیم تا الان ساختم و گفتم خوب میشه الان ۵ ماه باردارم و هنوز دست از کاراش بر نداشته .حتی ازش مدرک دارم از پیاماش با دخترا و ... خیلیا میگن جدا شم اما نمیدونم چکار کنم .الانم سه روزه دعوای جدی کردیم که پای خانواده هم وسط کشیده شده به نظرتون با این مرد میشه زندگی کرد ؟یا مدارک خیانتشو ببرم دادگاه و جدا شم؟

اگه جا داره و قول میده بخاطر بچه ات ادامه بده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت چی میگه.چه مرگشه.دختر بازه چرا زن گرفته پس ؟

خونوادت حمایتت میکنن جدا شو 

اما مهرتو بگیر 

بچه هم بده باباش 

خودت نگه داری خوش به حالش میشه خیلی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
همیشه قول داده و بازم ادامه میده 

مدارک رو حفظ کن و نگهدار ، بچه رو بدنیا بیار ببین چی میشه شاید توبه کرد بخاطر نی نی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شوهرت چی میگه.چه مرگشه.دختر بازه چرا زن گرفته پس ؟ خونوادت حمایتت میکنن جدا شو  اما مهرتو بگی ...

هیچی میگه دوست ندارم .میگه تو که دوسم نداشتی بیخود کردی اومدی بامن ازدواج کردی میگه مقصر خانواده هامون بودن .داره بهونه میگیره نمیفهم چه مرگشه .گویا اون دوتا برادرش هم همینجور دختر بازن .واقعا خسته شدم .الان بابام میگه باید بشنیم صحبت کنیم ولی فقط میگن هیچکدوم نمیان که صحبت کنیم

جدا شو ... از دادگاه برگه سقط جنین رو بگیر اجازه نده زندگی بچه ات هم درگیر زندگی تباه شده خودت  بشه  همچین مردی که تو چهار سال درست نشده با اینکه ازش بارها مدرک دال بر خیانت هاش داشتی جز تباهی اینده خودت و بچه ات چیزی رو در پی نداره ادم زندگی میکنه که دلش خوش باشه نه هی نگران و به پا

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
جلوگیری واجب بود از این شوهر    

باور کنید میترسم کنارش بخوابم .دو بار کیست گرفتم و عمل کردم و دکتر گفت شوهرت نظافتو رعایت نمیکنه .بهش گفتم گفت دکتر غلط کرده من کاری نمیکنم

جدا شو ... از دادگاه برگه سقط جنین رو بگیر اجازه نده زندگی بچه ات هم درگیر زندگی تباه شده خودت   ...

۵ماهه باردارم از سقط میترسم وگرنه سقطش میکردم دوستم همیشه میگه من موندم تو چرا جدا نمیشی .خودمم نمیدونم چرا جدا نشدم

واقعا تعجب میکنم شما چرا الان باردارید با این توصیفی که از همسرتون دارید😐

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
فقط ميگم بيچاره اين بچه بي گناه اخه چرا يكيو قرباني ميكنيد شما كه ميگي از روز اولم ميدونستي چطوريه

اخه خوب شده بود یه مدت البته خوب نشده بود من فکر میکردم خوب شده بعد متوجه شدیم باردارم خیلی خوشحال شد گفتم خب حتما خوب میشه .میگه من تو و زندگیمونو دوست دارم نمیخواد جدا شیم ولی از اون کاراشم نمیتونه دست بکشه نمیدونم چرا .خیلی داغونم