2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نداشتم از اول اما غذاهای چرب و قند مصنوعی تا جایی که بتونم نمیخورم...  میگن خیلی تأثیر داره! 

همینطور نشاسته

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

برنج و فست فود خیلی چاق میکنه شکمو و دراز و نشست برو اگه هم زانوهات مشکلی نداره طناب بزن عاااالیه دیگه اینکه سس مایونز و پنیر پیتزا نخور پیاده روی سریع هر هروز اگه میتونی همیشه شکمو بده تو کم کم عضلاتش قوی میشه سفت و کوچکتر میشه کلا هله هوله مث کیک و اینا نخور کالریش بالاس کلا وزن کم کن و هر چی از اینا که تونستی رو انجام بده شام هم میتونی شیر یا میوه یا سالاد بخوری کالری غذا ها رو سرچ کن. موفق باشی عشقم

لاغر شدن فقط اراده میخاد من یه زمانی چاق بودم غذام زیاد بود هر چه قد میخاستم کم غذا بخورم هی میگفتم یه قاشق یه قاشق ولی وقتی چشامو باز کردم دیدم خیلی چاق شدم از اون به بعد غذامو کم کردم و برنامه 30 روز رو نصب کردم وبا اون ورزش کردم الان دیگه بخام هم زیاد نمیتونم بخورم اندامم عین مانکنا شده

مثل شوهر من هرچه قد میخوره شکمش تخته

بله اینا ارثیه من از اول تپل بودم غذا زیاد نمیخوردم ولی چاق بودم  بعد تصمیم گگرفتم لاغر کنم انقدر غذامو کم کردم که دیگه نمیتونستم سر پا وایسم ضعیف شده بودم به هر حال الان تونستم لاغر بشم ولی نمیتونم زیاد غذا بخورم زود چاق میشم ولی زنداداشم بخدا دو سه بشقاب برنج میخوره ولی شکمش تخته تخته