2777
2789
عنوان

شامپو

2484 بازدید | 23 پست

سلام. میدونم شامپو یه بحث تکراریه اما لطفا نظر بدین مرسی.

من موهام شوره داره (البته نمیدونم پوسته هست یا شوره) وقتی شامپوی ضد شوره از هر مارکی(اکثر برندها رو امتحان کردم)استفاده میکنم شوره برطرف میشه اما به شدت ریزش مو میگیرم.

اما وقتی شامپوهای معمولی میزنم ریزشم قطع میشه به جاش شوره ها نمیرن دیگه.

روش های طبیعی مثل سرکه و اینا رو هم امتحان کردم اما موقتی هستن.

لطفا کسایی که با یه شامپوی معمولی شوره سرشون برطرف میشه بیان اسم شامپوشونو بگن(ضد شوره نباشه)مرسی.

من شوره همون پوسته نیس😶

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شامپو کتوکونازول هم امتحان کردی

من یک شامپو معمولی( درحال حاضر رزماری پرژک) میزنم بعدش هم کتوکونازول رو میزنم اولش هردفعه میرفتم حمام میزدم ولی الان هر دو سه هفته یکبار میزنم اگر نه دوباره شروع میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

حنای بی رنگ بذار شامپوکلییرم خوبه من شوره ندارم خودم دوستم بااین دوتاکلا شوره سرش رفع شد

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من برای رفع شوره یا پوسته سرم از شامپو ضد شوره اویدرم استفاده کردم خیلی خوب بود و اصلا ریزش مو پیدا ...

مرسی عزیزم. ایرانیه یا خارجی؟همیشه از همین استفاده میکنی یا فقط گاهی وقتا.

منم اویدرم سیکلو زینک شوره هامو برطرف کرد ریزش بم نداد البته الان ریزش مو شدید گرفتم چن وقته ولی برای اون اویدرم نیست من اونو ۳ ۴ ساله استفاده میکنم ایرانیه و من همیشه استفاده میکنم البت دوره درمانی داره اگ تموم کنی فک کنم بعدش نیاز نیست بزنی دیگه ولی من چون درماتیت دارم اگ قطش کنم برمیگرده شماهم بهتره برید دکتر ببینید ریشه ی شوره یا پوسته سرتون چیه

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
مرسی عزیزم. ایرانیه یا خارجی؟همیشه از همین استفاده میکنی یا فقط گاهی وقتا.

ایرانیه 

این شامپو رو دکتر برام نوشته 

من موهام شوره میزد یک ماه استفاده کردم کاملا برطرف شد 

منم اویدرم سیکلو زینک شوره هامو برطرف کرد ریزش بم نداد البته الان ریزش مو شدید گرفتم چن وقته ولی برا ...

مرسی .

میگن اگه یه شامپو رو چند سال مداوم استفاده کنی بعد دیگه جواب نمیده به موهات و باعث ریزش میشه بهتره شامپوتو عوض کنی.

منم اویدرم سیکلو زینک شوره هامو برطرف کرد ریزش بم نداد البته الان ریزش مو شدید گرفتم چن وقته ولی برا ...

دکتر رفتم شامپوهای ضد شوره میدن فقط که هیچ کدومشون تا حالا نساخته بهم موهام رو زبر و خشن میکنن و باعث ریزش میشن .