2777
2789
عنوان

خستگی

128 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من هرروزخوابم میادوفقط دوست دارم بخوابم خستگی شدیددارم طوری که کارنمیتونم بکنم چکاپ کامل هم دادم مشکلی نداشتم ولی خوای آلودگی روزانه دیوونه م کرده ممنون میشم راهنماییم کنین که چیکارکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار کردی خوب شدی؟مشکل از چی بود؟

افسردگی داشتم عزیزم خیلی بدجور خواب داشتم و همش خسته بودم همش مامانم دعوام میکرد ولی من دست خودم نبود فکر میکردم از کم خونیه ولی وقتی رفتم برای مشاوره فهمیدم افسردم یه دوره فلوکستین مصرف کردم خوب شدم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
افسردگی داشتم عزیزم خیلی بدجور خواب داشتم و همش خسته بودم همش مامانم دعوام میکرد ولی من دست خودم نبو ...

خداروشکر خوب شدی عزیزم منم همینجورم خیلی زود خسته میشم گمونم افسردم چه مدت و با چه دزی مصرف کردی؟

خداروشکر خوب شدی عزیزم منم همینجورم خیلی زود خسته میشم گمونم افسردم چه مدت و با چه دزی مصرف کردی؟

ممنونم عزیزم شما حتما آزمایش هم بدین شاید از چیز دیگه باشه من حدود یکی دوماه مصرف کردم اما از همون هفته اولش خیلی بهتر شدم البته پیش روان شناس می رفتم تجویز میکرد هفته اول فلوکستین ده روزی یک عدد و از هفته دوم فلوکستین 20 روزی یک عدد تجویز کرد  همون موقع تازه درسم تموم شده بود و پیگیر کار بودم اما هیچ کاری نبود 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..