2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم ميخوره

459 بازدید | 28 پست

من قيافه نسبتا خوبي دارم قبلا اوايل ازدواج خيلي خيلي خوب بود يعني اجزاي صورتم خوبه اما الان حالم از خودم بهم ميخوره

بعد زايمان چاق شدم

سينه هاي افتاده شكم بزرگ

و كلاااا حس ميكنم جز اينا هيچ خوبي اي ندارم

مهربون نيستم عصبي ام به بچه م شير خشك ميدم 

باها بازي نميكنم طوري كه عاشق همه هست به جز من

يعني فقط دوست داره بغل شوهرم باشه يا ديگران اما ميخاد بياد بعل من گريه ميكنه

مامانم ميگه مگه تو به اين شير دادي كه بفهمه مادرشي

هرچي فكر ميكنم ميبينم يه خصلت خوب ندارم

٢٢سالمه 

حسودم غيبت ميكنم نماز نميخونم شلخته م به خودم نميرسم بچه م دوسم نداره شوهرم اونقد كه ميخام دوسم نداره كه حقم داره !!!! توي جمع نميتونم خوب صحبت كنم

و..... هربدي اي 

هيچ چيز خوبي ندارم

حالم از خودم بهم ميخوره

نميدونم چيكار كنم و از كجا شروع كنم

چجوري خوب باشم كه حداقل وقتي فكر ميكنم ٢تا ويژگي خوب بتونم از خودم بگم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که گفتی تغییرش کاری نداره ها

فقط خودتو ول کردی

با زدن تو سر خودت و حال بهم خوردن چیزی درست نمیشه

فقط باید تلاش کنی

الان خیلی خوب میتونی خودتو تغییر بدی

یک دفتر بگیر

همینا رو بنویس

سعی کن دونه دونه عادت های غلطت رو حذف کنی

به جاش عادت خوب جایگزین کنی

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

عزيزم به نظرم از رابطت با فرزندت شروع كن

بعد كم كم رژيم و ورزشو شروع كن

سعي كن خصوصيات بدو كم كم بزاري كنار

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است

یکم اراده یکم اعتماد به نفس. کمک کن به خودت به خاطر خودت نه دیگران. یواش یواش ورزش شروع کن کالری شماری کن. لاغر کن. لباسات و مرتب کن. به صورتت برس. با بچه ات ارتباط برقرار کن. اول خودت باید برای خودت اهمیت داشته باشی

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

اول ازهمه همت کن همین ک خصوصیات بدتومیدونی کافیه پاشوبرو به خودت برس به خونه ونی نیت برس،اهنگ بذار برای خودت چایی بریز،لباس خوشگل بپوش قر بده،ب همسرت محبت کن نی نیتوبغل کن بذار ب بوی تنت عادت کنه خودت بایدانگیزرو توخودت بوجودبیاری سنی نداری ک ازالان بخوای اینجوری افسرده باشی

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

تبریک میگم ...خیلیا هستن که این خصائلو دارن و زیر بارش نمیرن ولی شما جرات قبول ضعفهاتو داری عزیزم...یه نفس عمیق بکش..‌یه یا علی بگو و سعی کن اون کارایی که دوس داری و تو رو خوب جلوه میدن انجام بدی..از همین الان شروع کن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
نه واقعا هيچ ويژگي خوبي ندارم حس ميكنم خداهم دوستم نداره

نه فدات شم این حرفو نزن

بجای حرص خوردن ورزش کن وزنت کم بشه ..برو آرایشگاه .به خودت برس .تا به خودت حس خوب داشته باشی

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘