2777
2789
عنوان

کسی قرص مجسترول(جستیران) مصرف کرده؟لطفابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 99817 بازدید | 75 پست
خیلی طول کشید از بس دم نوش رازیانه و شوید و پونه خوردم  اخرش قرص مدروکسی پروژسترون خوردم پریود ...

ببخشید دوباره مزاحمتون میشم من سه ماه از ترک این قرص گذشته ماه اول به سختی پری شدم و این ماه هم دو هفته تاخیر افتاده شما ماه دوم چطوری بودین و کی تنظیم شدین

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام برا ضخامت رحم ...روز ۴ عادت ۹ بود سه ماهه خوردم الان ۱۴ روزه تموم کردم اما پری نشدم خواهش میکنم ...

سلام عزیزم، منم مشکل شما رو دارم میشه بگی نتیجه گرفتی؟ ضخامت اومد پایین؟ الان چند شده؟

سلام عزیزم، منم مشکل شما رو دارم میشه بگی نتیجه گرفتی؟ ضخامت اومد پایین؟ الان چند شده؟

سلام ...آره عزیزم بعد از سه ماه متوالی که مجسترول خوردم از ضخامت ۹ به ۴ رسید ولی خوب من مشکلم زود زود پریود شدن بود که متاسفانه هنوز همون مشکل رو دارم 

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

من که اشتهام خیلی زیاد شده و حتی نصف شب از گشنگی بیدار میشم و غذا میخورم. الان تازه هشت تا قرص خوردم و دکترم کلا ۲۰ تا برام تجویز کرده. 

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..
سلام اره خوب شد هیچی اقدام به بارداری کردم فعلا که نگرفته 

سلام گلم میدونم خیلی وقته گذشته 

شما باردار شدی؟ اون تایم؟ 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚
سلام عزیزم منم دکترم بعد از عمل پولیپ برام قرص مجسترول نوشت تا سه ماه بخورم 

تو رو خدا اگر پیغام منو میبینید جواب بدید.. مجسترول تا وقتی که بخوری پریود نمیشه آدم دکتر به من گفته سه ماه هرروز بخورم بعداز عمل پولیپم..سوالم اینه اگر سه ماه عادت نشم ضخامتم بالاتر نمیره و پولیپ عود نمیکنه؟   

ببخشید دوباره مزاحمتون میشم من سه ماه از ترک این قرص گذشته ماه اول به سختی پری شدم و این ماه هم دو ه ...

سلام خوبین

امیدوارم جواب بدین من مجسترول خوردم واسه قطع پریودی شدید به مدت دو هفته و قرص دگزامیک اسید و مفنامیک اسید

۲۰ اردیبهشت دارو تموم شد و هنوز خبری از پریودی نیس گاهی درو میگیره ولی نمیاد 

نمیدونم چیکار کنم

شما چند وقت بعد پریود شدی‌؟

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
سلام خوبینامیدوارم جواب بدین من مجسترول خوردم واسه قطع پریودی شدید به مدت دو هفته و قرص دگزامیک اسید ...

سلام خیلی از اون مدت گذشته و یادم نمیاد فقط میدونم خیلی طول کشید و برا اینکه پری بشم طناب زدم و آبغوره خوردم که نتیجه داد

سلام خیلی از اون مدت گذشته و یادم نمیاد فقط میدونم خیلی طول کشید و برا اینکه پری بشم طناب زدم و آبغو ...

جدی اگه اینجوری جواب میده منم شروع کنم چون گرمیجات میخورم اثر نداره

حوصله دکتر ندارم بخواد با امپول بزنه این مدت خیلی اذیت شدم قرصها هورمونی بیچاره ام کرده 

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐