2821
2789

داریم ولی تو نی نی سایت نیست😒😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آدمی ک اشتباه میکنه عذرخواهیم میکنه

اونی ک نمیکنه بیشعوره و راجعبش فکر کردن حماقت

و من الله توفیق😌

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

مادرشوهر من 

هرسری بیاد حتی اگه از بیرون غذا بگیریم.میگه ببخشیدا عروس مزاحت شدیم. دستت درد نکنه

منم میگم مراحمید منزل خودتونه ما خوشحال میشیم بااومدنتون

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
مادرشوهر من  هرسری بیاد حتی اگه از بیرون غذا بگیریم.میگه ببخشیدا عروس مزاحت شدیم. دستت درد نکن ...

مادر شوهر من هم اوایل که میومد اینطوری میگفت ‌. ولی وقتی به من و زندگیم صدمه رسوندن . حتی از چند متری من و خونمون هم رد نشد . کلا فقط می تونه از جاریم معذرت خواهی کنه ، اونم با وجود توهین هایی که شنیده.

یه بار یادمه مادر شوهرم بهم گفت آدمیزاد جایز الخطاست یه وقت یه حرفی میزنه یه کاری می‌کنه ناخواسته بدون اینکه بفهمه طرفشوناراحت می‌کنه حالا اگه باعث ناراحتی شدم حلالم کنید ندونسته یه وقت ناراحتتون کردم،

مادر شوهر من هم اوایل که میومد اینطوری میگفت ‌. ولی وقتی به من و زندگیم صدمه رسوندن . حتی از چند متر ...

مادرشوهر من واقعا یه زن مهربونو فداکاره واقعاااااااااااااا کلا ذاتش درسته اینجوری بگم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز