2777
2789

دیشب رفته بودیم خونه ی عمم...نوه ی عمم تازه نامزد کرده(عقد کردن)...

دختره رو مبل نزدیک دیوار نشسته بود...نوه ی عمم چسبیده بود بهش پاهاشم یجور روهم انداخته بود که پاهاشم نزدیک دختره باشه...دستشم از پشت سرش رد کرده بود...چشاشم خمار کرده بود و باهاش حرف میزد...فقط کم مونده بود ل...ب بگیرن...😕😕😕

لامصبا دقیقا جلوی ماهم نشسته بودن آدم معذب میشد روبروشو نگاه کنه...😳😳😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر از اون پستهای اینستاشونه😂 دم به ساعت قربون صدقه طرف میرن تو پست و استوری من نمیدونم اینا حضو ...

آی گعتی

یکی از دوستام هر روز بدون استثنا یک یا دوتا پست عاشقانه برای شوهرش میزاره🤐

تازه عروسم نیستن😑😐😶

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

اولشه دیگه. اگه ازدواج نکردی عیبشون نکن والا فردا بدترش سر خودت میاد. مانامزد کرده فقط دست همو میگرفتیم می رفتیم بیرون خواهر شوهرام هرکدوم یه جور ادا در میاوردن خودشون نامزد کردن طرفشون جلو همه ماچ و بوسه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله