2777
2789
عنوان

مهمون.ناخونده ومزاحم

961 بازدید | 25 پست

خانما مهمون برامون اومده چه مهمونی از اول عید پسر عموم و زنو بچش اومدن خونمون از مشهد . نمیرن که نمیرن بخدا خسته شدیم نه میتونیم جای بریم نه کاری کنیم بچه هاشم فوقالعاده فضولو بی ادبن مامانم که دیگه کم آورده . اصن.نمیرن برا خودشون ماهم اصن راحت نیستیم اذیت میشیم . تازه با اینهمه گرونی مواد غذایی هرچی که میخان باید بیاری تا بخورن زن پسر عمومم اصن چیزی بهشون نمیگه خیلی زرنگو چتر بازن الان که عیدم تموم شده نرفتن میخان هنوز بمونن 😰چیکار کنیم

گناه بزرگ منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تا این حد بهشون رو دادین مگه خونه شما هتله 

نه بخدا اینا پرو رو تر از این حرفان یه چن روز رفتن خونه عمم دختر عمم شوتشون کرد بیرون حالا بجای اینکه بزارن برن اومدن اینجا ماهم که خجالتی . خیلی پررو هستن 

گناه بزرگ منی

خوب شما هم به چشم مهمون نگاه نکنید به کاراتون برسین هرجا خواستین برین حتی با با لحن خوب از مامانش بخ ...

اونجوری که کلا میمونن نمیرن . از خداشونه بخدا 

گناه بزرگ منی