2777
2789

منم یبار جدا شدم خیلی سختم بود ولی متاسفانه بار دوم تو انتخابم بشدت گول خوردم و یجوری بهم دروغ گفت و الان فهمیدم اصلا اون چیزی ک بهم میگفت نبود و حالا زندگیم بشدت داره هرروز غیرقابل تحمل تر میشه نمیدونم چیکار کنم

درون هر انسان ک میشناسی...انسانیست ک نمیشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مردم به یورت باشع مگه مردم میدونن شما چی کشیدی یا میکشی

برا خودم مهم نیس ولی از اینکه ب ابروی خونواده ام لطمه ای بخوره میترسم 

فقط خدا کمکت کنه کاش تو ایران نبودی الان این دغدغه رو داشته باشی

کاااااااش.حتی اگه تموم عالم بدونن مشکل از شوهرمه باز منم ک بی ابرو میشم

دخترخاله من،خیلی پشتش حرف طدن،اما بی تقصیر بود دوتاشوهرش بد بودن،اشتباهش فقط عجله و اعتماد بیحابود چون نیاز روحی داشت،الان برای بارسوم ازدواج کرده دوتا بچه داره،رفت غربت که حرف مردم زندگی سومشو نپاشه،بشوهرش هم فقط یه طلاقو.گفت،نه ساله شوهر کرده فقط بامن توفامیل رابطه داره ومادرم وخانوادش،چون فقط ما درکش کردیم چون خودم هم یه بارحدا شدم،میگه شوهرم بچه ننست سخته اما در برابر دوتای قبلی بیسته،دستش بدهنش میرسه نمیزنه،هیز نیس،الکلی ورفیق باز نیس،دلسو به بچه هاش خوش کرده،خداروشکر

سراسر زندگی من معجزه بود 
من ۱ بار گرفتم ولی حرف مردم حسابی پشتم بود .‌به جهنم.‌انقدر حرف بزنن تا جونشون دربیاد

یعنی چی پشتش حرفه؟ از کجا میدونین؟ کی میاد بهتون میگه؟ 

من برام مهم نیس حرف بزنن. توروم چیزی نگن و نصیحت نکنن و چیزی نپرسن فقط

ابرو با این چیزا لطمه نمیخوره نگران نباش

نمیدونم چیکار کنم از همه چیز میترسم اینکه شوهره اولم باز با خودش بگه دیدی زندگی دومش خراب شد

یعنی چی پشتش حرفه؟ از کجا میدونین؟ کی میاد بهتون میگه؟  من برام مهم نیس حرف بزنن. توروم چیزی ن ...

فاصله میگرفتن انگار میخوام شوهرشون رو بدزدم. 

خیلی از مهمونیا مخصوصا مراسم عقد دعوتم نمیکردن. پشتم میگفتن چیکار کرده که شوهرش طلاقش داده. اینا به گوشم میرسید دیگه ولی اصلا برام مهم نبود.‌الانم ازدواج کردم و به اونایی که ذاتشون رو نشونم دادن مخل سگ نمیذارم

دخترخاله من،خیلی پشتش حرف طدن،اما بی تقصیر بود دوتاشوهرش بد بودن،اشتباهش فقط عجله و اعتماد بیحابود چ ...

بنظرم برای مایی ک دوبار انتخاب اشتباه داشتیم سومی راه نجات نیس فقط ی چاله ی خیلی کوچیکتر از بقیه اس