2821
2789

هرکس نظر خودشو بگه 

من نظر طرفمو میگم

ینی خشک نباشی خودتو نگیری زیاد خجالت نکشی سه چهار روز اول شاید چون اولشه ولی بعدا نباید خجالت بکشی به حدی ک کمک مادرمم باشی باهاش صمیمی باشی میوه پوست کنی بیاری بهم بین جمع و غذامو تو بکشی برام 

اینا حرفای اونه

من خودم صمیمیتو دوس دارم ولی خجالتم میاد شاید بخاطر اینه ک نمیشناسم و اولشه 

بنظرتون صمیمیت خوبه یا بده

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صمیمت درحداعتدال رو دوسدارم،صمیمیتی ک رفتارمحترمانه وگرم باحفظ حریم وحرمتاباشه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
صمیمت درحداعتدال رو دوسدارم،صمیمیتی ک رفتارمحترمانه وگرم باحفظ حریم وحرمتاباشه

اره خب اینجوری منظورمه

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
الان داری اینارو میگی دوروز دیگه تاپیک میزنی چجوری قوم شوهر را زیر کنیم😐

وا 😂😂😂

صمیمیت ؟؟؟؟؟ مساویست با وظیفه،،دم دستی بودن،نادیده میگیرنت،،حرمتی نمیمونه،کلا تمام

اره منظور با احترام و نگه داشتن حرمت 

صمیمی نشو اصلا خوب نیس اونم با قوم شوهر سوارت میشن 

چرا همه اینجوری میگن