2789
شعر!!!عزیزم حرفاش همه علمیه وازروی سواد

دقیقا شعر میگه 🙂 اون قله رو میبینی ؟ امشب اون قله رو زدی 🤢🤮🤮🤮🤮

منو بردی رو اسمووووناااا 🤮🤮🤮

این همون اجرایی بود ک من انتظار داشتم من برد رو ابرااااا🤮🤮🤮

من به اینا میگم چیز شعر نظر تخصصی بده این اداها چیه انگار داره مشتری جمع میکنه با اون لحن و عشوش 😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جدی هرسری میبینمش میگم خدایا کیفیتو به کمیت نفروش😂

باور کن چند دقه پیش داشتم به شوهرم میگفتم ...اینو میبینم تهوع میگیرم...ابروهاشو چرا اینجور میکنه.... همشم میگه این همونیه که من و برد فلان و فلان جا....چندشم میشه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
اتفاقا خیلی خوبه که  مگه مرد باید یه صدای کلفت داشته باشه و سبیل و دست بزن؟  بده تحصیلکر ...

چی بگم هرکی یه سلیقه ای داره من بیشتر از مردای ورزشکارطوری سبیل دار و صداکلفت و مهربون خوشم میاد تا مردای اتو شده

کجاش با کلاسه با اون لباسای عصا قورت داده اش امبن حیایی با اون سنش خیلی بروز میپوشه اونم کت وشلوارای ...

آثای دکتر چندتا سمت مهم داره تنها فردیه که دکترای ارتباطات عمومی داره کتاب سواد رسانه ای رو هم اون نوشته یه مدت هم تو حوزه علمیه بوده اصلا به معنای واقعی کلمه باسواده

خوبه که 

سوادش عالیه 

عربی و فرانسه بلده 

صدا سیما هم کم کم داره از روند سلبریتی محور در میاد

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

اتفاقا من از این و آریا خوشم میاد 

ولی نونهالی و حیایی اصلا نظرات کارشناسی خوبی ندارن فقط به درد همون بازیگری میخورن نه استعدادیابی 😁

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
شوهرتو به یه مرد هفت جد غریبه نفروش عزیزم

شوهرمو به ننش فروختم خیلی وقته،دارم جدا میشم،ادمی که از زندگیش راضی نباشه همه جیزو مقایسه میکنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

صداش واقعا آهنگین و قشنگه 😍دوست دارم بشینم فقط برام حرف بزنه من گوش کنم😂👌

خب مثل دو جنسه ها میحرفه دیگه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
من نیز هم ی سریا میگن فرهیخته اس اخه کجاش  تو ی برنامه حرف میزد میگفت چون میل جنسی مردای ا ...

کلیپ تقطیع شدس

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.