2777
2789

من میخوام به این آدم مثل یه دوست فارغ تمام چیز ها کمک کنم 

من با یکی هستم 

خوبه ..همیشه منو خوشحال میکنه ..همیشه با احترام با من حرف میزنه ..هیچ گونه بی ادبی ازش ندیدم ..ورزشکاره..حیوانات رو دوست داره..۲۵ سالشه ولی وقتی ناراحته بدن خودشو زخمی میکنه اونم زخمای خیلی عمیق ..وقتی بازوهاشو میبینم همش جای رد زخمه یا بعضی وقتا زخماش تازه است همش اشک تو چشام جمع میشه 

من میتونم ایا کاری بکنم براش ؟ 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑
وااااای خوب چرا ناراحت میشه؟منظورم اینه از چه چیزی ناراحت میشه؟؟

نمیدونم 

میگه بچه ام ولی من میبینم‌بعضی زخما تازه ان 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم سعی کن قانعش کنی که پیش یه مشاور خوب ببریش 

حتی شده بگو خودم میرم مشاور میخواد با تو به عنوان دوستم صحبت کنه(از قبل به مشاور اطلاع بده جریان چیه)

چون احتمالا دلش نخواد مستقیما مشکلشو کسی بدونه 

محصوصا تو که خب مثلا شریک عاطفیش هستی...

به نظرم یه مشاور چیره دست برو 

من یه مشاوره رفتم حتی از روی عکس شخصیت آدما رو تحلیل میکرد خیلی کارش درست بود 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

یا مازوخیسم داره و لذت می بره

یا خودتبیهی میکنه و از خودش متنفره 

هر دو مشکل روانیه باید بره روانپزشک یا روان شناس

احتمال دیگه هم اینه که دنبال جلب ترحم و محبته

قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592