2777
2789
عنوان

کدبانو ها کمک خواهشا برای 35 تا ساندویچ الویه چقدر مواد میخواد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا مردا هر کدوم حداقل دوتا نون میخورن،زنا یکی،تو حداقل وسط 35باید بگیری بنظرم،یدونه سیب زمینی بزرگ و دوتا تخم مرغ سه تا ساندویچ میشه ،سینه هم چهار تا باید بزنی فک کنم 

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170

برای هر نفر یک و نیم متوسط سیب زمینی...نصف تخم مرغ...کالباس بزنی ۲۵۰ گرم البته باید ریز خورد کنی....سینه مرغ ۲-۳تا بستگی به نوع خورد کردنت داره...سس معمولی بزن. نه زیاد نه کم...یدونه هویج..خیارشور نیم کیلو...نمک هم نمیزنن 

آب خیارشور هارو هم بگیر موقع اضافه کردن

سیب زمینی هارو له نکن با قسمت درشت رنده رنده بزن

برا اینکه خوشمزه بشه باید سس بزنی بذاری تقریبا چند ساعتی مواد استراحت کنن و اینکه موادت رو هم اندازه خورد کنی

معلم ریاضی ام سوالی داشتین برای بچه هاتون بپرسین🌺
فلفل دلمه ی پخته یا خام؟ مرسی عزیزم

نه پخته بریزی همه له میشه. خام بریز ولی قشنگ ریز کن که زیاد مشخص نشه. مقدارش کم باشه واسه ۳۵ ساندویچ یه فلفل کامل بسه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

۳ کیلو سیب زمینی

۳ تا سینه

نیم کیلو کالباس

۱۰ تا تخم مرغ

نیم کیلو خیارشور یا بیشترک

یک شیشه بزرگ سس بگیر ۲/۳رو بریز

نخود فرنگی و هویج پخته و ذرت هم بزن ب مقدار لازم