2777
2789

ببرمش پیش چه دکتری؟ 

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیزی نترسیده ؟؟؟حالت تیک هست یا نه ؟؟؟

تسبیح خیلی میچرخونه پیش خودم فک میکتم شاید تسبیح زده باشه تو چشمش ترسیده. 

بعضی وقتا عادیه عادیه بعضی وقتا مثل تیک یکسره پلک میزنه

به این حالت میگن تیک عصبی یه فشار عصبی بهش وارد شده باید ببریش مغز و اعصاب کودکان با دارو یکماهه درس ...

دکتری عزیزم؟ 

دکتری عزیزم؟ 

نه عزیزم دختر منم یدفعه اینجوری شده بود همش پشت هم پلک میزد بردمش دکتر مغز و اعصاب گفت تیک عصبیه یه قرص داد یکماه شب ها نصف دادم خورد یکماهه تموم شد

خدایا مرسی

عزیزم تیک عصبیه .بعدم من از سه سالگی تا الان که پسرم یازده سالش درگیرم .پیش چشم پزشک بردم اشک مصنوعی داد بهش .گفت چشاش خشک میشه باعث میشه پلک زیاد بزنه وتبدیل ب تیک شه .همین الانم که دارم برات مینویسم براش اشک مصنوعی ریختم 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
پسر منم اینطور شد بردم دکتر گفت تیک کودکانه ربط به غذاش داره گفت عسل و آب هویچ نده شیرینی جان زیاد ن ...

شربت اهن بدم خوب میشه

پسر منم  همین سن بود که پلک میزد تند تند البته چند روز اینکارش تکرار کرد همه متوجه میشدند ولی خ ...

پناه بر خدا پسر منم خوب بشه بخدا قلبم رو انگار فشار میدن اینجور میبینمش. 

بعد چن مدت خوب شد؟ 

خدا حفظش کنه

شربت اهن بدم خوب میشه

آره براش اون شربت خارجیا که بطریش بزرگه بزرگسالان هم  میخورن نوشت ولی با دوز کم صبح و شب دادم بطری تموم شد گفت گوشت قرمز زیاد بده منم الان سه چهار سال می گذرد همش بهش کبابو اینا زیاد میدم