2777
2789
عنوان

خرج کردن شوهرم تو خونه مادرش

691 بازدید | 12 پست

شوهرم هر ماه یا هر چتد وقتی واسه خونشون مرغ و گوشت میخره . هر وقتم تو خونه باشه و مادرش چیزی بخاد میپره میره میخره .ی برادر شوهر دارم بیشتر وقتا سر سفره مادر شوهرمه با خانمش طبقه بالا نشستند . از اون خیلی کم میشه درخواست کنه . یه چندباری با شوهرم بحثم شده که ما خودمون محتاجیم چرا انقدر چیز میخری؟؟میگه منو تو هم اونجا میخوریم باید خرج کنم .منم میگم داداشتم با زنش همش پایینن .انگار ن انگار خونه زندگی دارند . میگه من مثه اون نمیخام باشم . بچه ها من خسیس نیستم ولی بخدا تو خرج خودمونم موندیم . چیکار کنم کمتر بخره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت رو نميتوني عوض كني

مادرشوهر پدر شوهرت بايد درك داشته باشن و نگيرن

مامان من مادرشوهرش(مامان بزرگم) انقد خانومه از دست بچه هاش چيزي نميگيره مثلا بابام يچيزي براش بخره ده برابرش رو جبران ميكنه برا مامانم 

برعكس مادرشوهر خودم😐

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

هیچ کار...بذار بخره... من اینو واقعا توزندگیم تجربه کردم هر کاری برای پدر مادر بدون چشمداشت انجام بدی...از جایی که فکر نمیکنی خدا برات میرسونه...مطمین باش

دیگه هم به شوهرت نگو نه تنها فایده نداره که هم خودت رو سبک میکنی هم شوهرت کم کم پنهان کار میشه

خب تکلیف من چیه؟؟

دوستانه با شوهرت حرف بزن با لحن بد یا اجبار چیزی نگو، بگو عزیزم من نمیگم برا مادرت خرج نکن بلکه باید براش خرج کنی بزرگت کرده زحمت کشیده وظیفه اته،اما منو بچه هاتم تو زندگیتیم خودت تنها نیستی که بخوای هر چقدر میخوای خرج کنی هر جا میخوای خرج کنی لطف کن به فکر مام باش

ميخواي كمتر بخره خرج زندگي خودتو ببر بالا  همش براش خرج تراشي كن

دختر عموي من اين روش رو پيش ميره شوهرش داره كمتر واسه خانوادش خرج ميكنه چون خانومش پولي ديگه براش نميذاره

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

عزیزم باید جلو مادر شوهرت جاریت اینا بگی 

از وضع گرونی سختی ...نمیشه که از خودت بزنی بدی بقیه ...تازه عادت هم میشه. ..هرازگاهی خوبه اما نه همیشه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

عزیزم منم که ایجور بودم هرچی میگفتتمم فایده نداشت با اینکه پدر شوهر پولدار بود 

تو هم الان کاری نداشته باش که اون ایجور میکنه تو فقط خرج خودتو بکن و هرچییی میخای بخر هیچی و از دل خودت نگیر اگه هم چیزی گفت بگو من نمیتونم خرجمو نکن تو میتونی از خرید کردنا واسه مامامتو بگذری