2777
2789

خانومای عزیزز من تنبلی تخمدان دارم یکساله اقدامم 

این ماه دارو درمانی کردم فولیکول بالغ داشتم دکتر امپول اچ سی جی داد اما خب پریود شدم😞...دیروز رفتم سونو دکتر گفت تخمک از فولیکول بالغی که داشتی ازاد نشده و شده کیست☹️ بهم ال دی داد از روز ۵ پریود بخورم قرص رویال ژلی و جنسینگ داد و آ اس آ و د۳ و متفورمین که همیشه میخوردم بنظرشما چرا تخمک ازاد نشده؟؟؟؟مشکل چیه؟؟؟؟😭 کسی این مشکلو داشته عزیزان میشه راهنماییم کنید 

خدایا شکرت 

لابد کیست گرفتی

یکسال رفتم این  دکترای شیمیایی حروم خور ک همش امپول و قرص تحریک تخمدان داد اخر سر همش شد کیست

الان فعلا دارم میرم پی طب سنتی

خدا ازشون نگذره مشکل نداشتم مشکل دارم کردن

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد کیست گرفتی یکسال رفتم این  دکترای شیمیایی حروم خور ک همش امپول و قرص تحریک تخمدان داد اخر ...

شما هم تنبلی دارین؟چند ساله اقدامین؟یعنی واقعا قرص و امپول های محرک اثر نکردن☹️ من ماهه اولمه خیلی تو ذوقم خورد

خدایا شکرت 
والا گفت دوز امپول هاش سی جی کم بوده  ولی ۲ تا ۵۰۰۰زدم  چی بگم توضیح که نمیدن انقدر سرشث ...

دفعه دیگه رفتی سوال پیچش کن 

ماها میریم دکتر ،بعد باید تو نت جواب سوالامون زو‌پیدا کنیم 

اگرچه دکتر من انصافا وقت میذاره و حتی تلفنی هم سوالام رو جواب میده ،خدا حفظش کنه

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
شما هم تنبلی دارین؟چند ساله اقدامین؟یعنی واقعا قرص و امپول های محرک اثر نکردن☹️ من ماهه اولمه خیلی ت ...

نبابا یکسال و خورده ای ازعمرمو هدر دادم

همش قرص و امپول داد ن تنها کمکی نکرد بلکه حالا باید دنبال درمان کیستایی ک ایجاد شده باشم

لعنت بهش

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
دفعه دیگه رفتی سوال پیچش کن  ماها میریم دکتر ،بعد باید تو نت جواب سوالامون زو‌پیدا کنیم  ...

چقققدر عالی واقعا 

والا مثلا دارم میرم بهترین دکتر اصفهان دکتر کلانتری 

اما از بس که شلوغه چن تا خانوم دوره شون میکنن 

خدایا شکرت 
نبابا یکسال و خورده ای ازعمرمو هدر دادم همش قرص و امپول داد ن تنها کمکی نکرد بلکه حالا باید دنبال د ...

ای وای 😞 دکترم گفت با ال دی برطرف میشه ویتامین ای و ا اس ا 

چطور برای شما برطرف نشد گلم

خدایا شکرت 
ای وای 😞 دکترم گفت با ال دی برطرف میشه ویتامین ای و ا اس ا  چطور برای شما برطرف نشد گلم

کنار درمان دارویی ،ورزش و کاهش وزن خیلی کمک میکنه 

منم پلی کیستیک بودم ،خدا رو شکر داروها جواب داد

امیدوارم برای خواهرمم جواب بده🌼🌼🌼🌼

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤