2777
2789
عنوان

راهکار بدین واسه منظم بودن

974 بازدید | 8 پست

دوستان چطور بعضیا با دوتا بچه همیشه بیرون مرتبا هم خودشون هم بچه هاشون و هرموقع هم بری خونشون اکثرا منظم هستن 

من دلم می خواد اینجوری باشم ولی نمیشه مخصوصا تو خونه ایده منظم بودن بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا برمیداری بذار سرجاشو هرچی کثیف میشه همونجا تمیز کن

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

برا منظم بودن باید عاااااشق زندگی باشییی عاشق خونه و زندگی اونوقت انجام کارای خونه برات لذت بخشهههه😊😁

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام

مال من همیشه مرتبه عین کارتون ها. ظرف هیچوقت نمیزارم. رختخواب یا بالش سریع برمیدارم

لباسها همیشه میرن سرجاشون حتی شارژر گوشی بعد کارش سر جاش میره. تا آخر روز بارداریمم همینطور بود. الان هم نی نی م دو هفتشه لابلای کارهام دسمال میکشم مرتب. ظرف میشورم زودی اضافی هارو میپاکمو برمیدارم تو کابینت. مث قابلمه و آبکش و....وقتی دست میشورم با تایدم روشویی رو میشورم. چون زایمان کردم نمیتونم کف دستشویی رو بشورم فعلا.

.اینا هم راهکار.

وقتی شخصیت مرتبی داشته باشی خودبخود بیرون و بچه هم مرتبن. حتی با دو بچه