2777
2789
عنوان

واسه سرد شدن از نطر جنسی چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 42 پست
بنظرت تو۵ماه شوهرت چطور نیازشو رفع میکنه؟؟مرد میتونه۵ماه ارضا نشه؟؟؟بفکر اینده رابطتت هستی؟بعد نگی خ ...

آره بیچاره هی میگه من چیکار کنم!!!حتی خودم گفتم‌برو‌یکی و صیغه من من واقعا نمیتونم😥😥ولی بنده خدا میگه من اهل این چیزا نیستم فقط میخواد یکار کنه من خوب شم...دکترم رفتم قرص جلوگیری داد گفت ترس از حاملگی اینجورت کرده ولی من قرص می‌خوردم خیلی عصبی شده بودم تو بهبود روابطم کمکم نکرد الآنم دارم گرمی میخورم فعلا که نتیجه نداشته😢😢😢

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بیچاره هی میگه من چیکار کنم!!!حتی خودم گفتم‌برو‌یکی و صیغه من من واقعا نمیتونم😥😥ولی بنده خدا م ...

وااای.به فکر چاره باش.صیغه هم شد راه حل.

زندگیتو با دست خودت خراب نکن

آره بیچاره هی میگه من چیکار کنم!!!حتی خودم گفتم‌برو‌یکی و صیغه من من واقعا نمیتونم😥😥ولی بنده خدا م ...

قرص جلو گیری ک واسه بهترشدن رابطه اثری نداره فقط خیال ادمو ازحاملگی راحت میکنه باید پیش مشاور روانشناش یا روانپزشک مساعل جنسی و سکسولوژی بری باگرمی اوضاع تو درست نمیشه....

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
قرص جلو گیری ک واسه بهترشدن رابطه اثری نداره فقط خیال ادمو ازحاملگی راحت میکنه باید پیش مشاور روانشن ...

آخه چرا اینجوری شدم یکدفعه من خیلی قبلنا حرارتم بالا بود یهو اصلا انگار همه حساب نابود شد درونم

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
یه سری مغزه هست ما میگیم مغز زردآلو ولی بقیه جاها یه چیز دیگه میگفتن خیلی خیلی واسه گرم کردن خوبه&nb ...

چی بهش میگفتن؟!؟!

ما چون باغ زردالو داریم مغز زردالو زیاد داریم  مامانم نگه داشته

خوبه؟خالی خورده بشه؟

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
آخه چرا اینجوری شدم یکدفعه من خیلی قبلنا حرارتم بالا بود یهو اصلا انگار همه حساب نابود شد درونم

دیگ طبیعیه سیستم بدن ادم متغیره ولی بسرعت درمان کن

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم