2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام هزینه پاسپورت دونفر چند میشه و چقدر طول میکشه ویزا بگیریم

هزینه پاسپورت برای دو نفر نزدیک 200 تومن میشه ولی شایدم کمتر مثلا 180 تومن و حدودا یک هفته تا 10 روز طول میکشه به دستتون برسه.. و شما باید برید اول پلیس +10 یه بسری برگه میدن بهتون اگه ازدواج کردید با همسر و اگر مجرد هستید با پدر میرید محضر و اونجا امضا میدن و بر میگردین و کارای دیگه ی پاسپورت رو انجام میدید 

ترکیه ویزا نمیخواد عزیزم 

هزینه پاسپورت برای دو نفر نزدیک 200 تومن میشه ولی شایدم کمتر مثلا 180 تومن و حدودا یک هفته تا 10 روز ...

ممنون میخوام با همسرم برم 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
چه جوری میشه خونه خرید قیمتا چطوره

خرید ملک توی ترکیه از 200000(دویست هزار لیر) شروع میشه بخاطر اینکه لیر توی ایران شده 2300 قیمت خرید ملکم اونجا بالارفته یکی یه خونه ی دویست هزار لیری میشه به پول ما 400 میلیون تومن میشه اجاره هم هفتگی ماهیانه هستش و معمولا اجاره ی 2 یا 3 ماه رو زودتر میگیرن اجاره ملک روزی هم هستش که از روزی 90 لیر شروع میشه 

سلام من همسرم تكنسين اورژانسه

كاردان فوريت هاي پزشكي

ايا شرايط زندگي مناسبي با اين موقعيت شغلي برامون فراهم ميشه كه بتونيم با اقامت تركيه،كيفيت زندگي بهتري داشته باشيم با دوتا بچه يا نه

منو پسرام   
با اجازه ی استارتر  اگر منظورتون لباسه بله خیلی صرفه داره و خوب هم هست  .

میدونید کدوم شهرش برا خرید لباس خوبه؟به نظرتون یه خانم تنها میتونه از پسش بر بیاد؟

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...