2777
2789

عربده‌های همسرم از سرخوشحالی پشت تلفن😅

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صب زنگ زدم خواهرم 😑 شب پا شد از اهواز با یه عالمه لباس بچه اومد شیراز 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

خوشایند که نه یه خاطره دارم ک یکم دلمو شکسته خواهرم  ازمن بزرگ  تره چند ماه اقدام بود باردار نمیشد وقتی بهش خبر بارداریمو دادم اصلا خوشحال نشد😞

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خونه مامانم بودم‌ شوهرم بی بی چک اورد رفتم دسشویی دوتا خط شد اومدم بیرون جیغ میزدم از خوشحالی مامانم گفت این دستگاه ها الکیه برو تا ازمایش ندی باور نمیکنم قشنگ حسم از بین رفت 😁😣

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
انشاله اونم زوده زود مامان میشه.

بعد زایمان من باردار شد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من بار داری دومم همسرموسوپرایز کردم و حین سوپرایز کردن ازش فیلم میگرفتم 

واکنشش خیلی جالب بود اول کلی بلند بلند خندید بعد اومد منو بغل کرد گفتم الان بوسم میکنه که دیدم داره میزنه

بیچاره این قدر ذوق کرده بود نمیدونست چیکار کنه

اروم که شد همچین بغلم کرد اشکش در اومده بود

بار اول همسرم اینقدر خوشحال بود همش لبخند میزد. 

بعد دستشو میگرفت جلوی دهنش خیلی خوشحال بوذ

مامانم هم تا فهمید دسته گل خرید اومد خونمون و کلی عکس انداختیم. 

مادرشوهرمم گفت ب سلامتی مبارک باشه! از جاشم بلند نشد روبوسی کنیم! 

اخرشم سقط شد! دلم برای خنده های شوهرم و ذوق مادرم کباب شذ! 

خواهرمم پشت تلفن همش جیغ میزد! راست میگی راستی میگی

خونه مامانم بودم‌ شوهرم بی بی چک اورد رفتم دسشویی دوتا خط شد اومدم بیرون جیغ میزدم از خوشحالی مامانم ...

وای منم بی بی چک دوم تو مسافرت زدم خیلی با حال بود همه پشت در دستشویی منتظر بی بی من بعد دختر داییم بی بی چک آورد وسط اتاق همه نظر میدادن شوهر دختر خالم گفت مثبته مال ما هم همین مدلی بود.😅😅

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.