2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان مبارکه خواهر منم اسفند موعدش بود نشد بیبی گذاشت مثبته ولی چهار بار تاحالا سقط داشته 

دعا کنین این یکی بمونه براش

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
سلام من پنجشنبه جمعه باید پری بشم بیبی گذاشتم یه هاله کمرنگ اومد

عجله نکن انشالله بارداری

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

من نی نی آبانی دارم🤗

انشاءالله باردار هستی عزیزم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
وای منم‌تازه فهمیدم باردارم هنوز تو شوکم اصلا نمیدونم باید چکار کنم اصلا نمیدونم برم دکتر بگم چی

مبارکه عزیزم 

تاریخ آخرین پریودیت کی بوده

مراقب خودت باش کار سنگین نکن گرمیجاتم نخور 

مبارکه عزیزم  تاریخ آخرین پریودیت کی بوده مراقب خودت باش کار سنگین نکن گرمیجاتم نخور

مرسی عزیزم

روز اول اخرین پریودم سی بهمن بود یعنی الان دو هفته چندمم؟؟؟

از کار سنگین نگو که تو اسفند بخاطر کارم پوستم کنده شد 😔 نمیدونستم باردارم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز