2777
2789

خیلی دلگیرم.همه چی حالمو بد میکنه دیگه چرا همش به من که میرسه همه وا میدن خسته شدم دیگه نمیخوام این زندگی رو تا حالا نمیدونستم چقدر بدبختم امشب همه چی برام روشنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل منم خبر کنید 

کاربر قدیمی هستم"شاه بانوی ایرانی" تو یه روز دو بار کاربریم ترکید😍                                                    هوا خواه توأم جانا و میدانم که میدانی شرمنده ام که تنهات گذاشتم عشقم منو ببخش😭
گلم دلیل؟؟؟؟

چیزی که من اسمشو گذاشتم زندگی فقط بلای جونمه والسلام هر روزش بدتر از دیروز زهر مار میشه.وقتی میبینم برا کسی که تمام زندگیم بود هیچ ارزشی نداشتم وندارم انگار که مردم 

چیزی که من اسمشو گذاشتم زندگی فقط بلای جونمه والسلام هر روزش بدتر از دیروز زهر مار میشه.وقتی میبینم ...

یه جورایی کاملا درک میکنم، ولی باید یاد بگیریم اولویت زندگیمون خودموون باشیم 

چرا انقدر کلافه ای، چی شده

همه توقع دارن من بدون هیچ چشم داشتی هر کاری براشون انجام بدم حتی شوهرم از همشون متنفرم من خیلی برا این زندگی تلاش کردم ولی فهمیدم هیچ ارزشی نداشته وخودمو نابود کردم اونم همون ور دل مامان جونش باشه خیلی خوشحالتره فقط نمیدونم چرا دست از سر من برنمیداره 

همه توقع دارن من بدون هیچ چشم داشتی هر کاری براشون انجام بدم حتی شوهرم از همشون متنفرم من خیلی برا ا ...

دوست داره حتما

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
یه جورایی کاملا درک میکنم، ولی باید یاد بگیریم اولویت زندگیمون خودموون باشیم 

من نمیتونم هیچ کاری بکنم حتی واسه آرامش خودم چون هیچ کس منو نمیفهمه همه فکر میکنن کار خودشون درسته تنهام خیلی تنها

دوست داره حتما

نه اصلا فقط تظاهر میکنه وگرنه من اندازه یه ارزنم نیستم براش نشد یه بار حرف منو قبول کنه نشد باور کنه نشد بگه آره تو درست میگفتی به خدا خیلی دلم شکسته 😭😭😭😭😭

بله

میدونید چرا به پوچی میرسیم؟؟؟؟ برای اینکه دلیل آفرینش رو نمیدونیم. ما اومدیم بندگی خدا رو کنیم. پس اگه برای همه کارهایی که میکنیم دلیلمون خدا باشه نه قدر شناسی دیگران، دیگه افسرده نمیشیم. فقط مهم اینه که خدا راضی باشه.