2777
2789
عنوان

به نظرتون طرف چه کسی رو بگیرم؟پدرم یا همسرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف هیچکس اونا بخاطر دلتنگی میگن همسرتم نمیتونه ازت دور باشه هردو حق دارن بهتره مدیریت کنی با زبون ه ...

الان دوازده سال هست که ما با هم زندگی میکنیم، تا الان مدیریت کرده بودم که حرفی پیش نیاد، ولی این دفعه دیگه بابام نمیدونم چرا یه دفعه اینجوری کرد

قدر همسرت رو بدون من چهار سال دور بودم از شهرم هفت ساعت فاصله داشت سالی دوبار می رفتم یه هفته می موندم برمی گشتم راه دور بود نه حوصله من می کشید برم نه شوهرم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

والا دو ماه یکبار بنظرم خیلی هم میری .خودم مامانم طبقه پایینه اگه کاراشو انجام ندم سالی یکبار شاید برم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نذار دل بابات بشکنه با همسرت صحبت کن 

خودمم از همین ناراحتم

ناراحت دل مامان و بابامم

ولی بابام خیلی خیلی تند صحبت کرد با همسرم

فکر میکنم باید یه چند روز بگذره تا هردوشون آروم بشن

دعا کنید برام

توکل به خداست

من طاقت دیدن ناراحتی مامان و بابام رو اصلا ندارم😭

جنبه مثبتش هم ببین منم راه دورم ارزومه مامانم بگه بیاین.چهارماه یه بار میایم پنج شش روز کلی دعوا و م ...

آخی

الهی قربونت برم من

انشاالله تنشون سلامت باشه

حالا من میگم کاش اصلا دلشون برام تنگ نمی شد و نمیگفتن بیاین

وقتی میگن و میفهمم دلتنگن، غصه خفم میکنه