2777
2789

سلام دوستان گلم بهم بگین چیکار کنم لاغر بشم  من بچه شیر میدم اما خیلی چاق شدم چهار ماه دیگه عروسی داریم میخوام یکم لاغر بشم راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی داری بچه شیر میدی که نمیتونی رژیم بگیری چون کیفیت شیرت میاد پایین واسه بچه ات خوب نیست.... بهت پیشنهاد میکنم بجای رژیم... واسه عروسی یه گن لاغری ببندی هم هیکلت خوش فرم نشون میده.... هم دیگه راحتی اذیت نمیشی با رژیم

غذاهای کم کالری بخور همین. روغن و نمک و قند غذاهاتو کم کن. چون اینا چاق کننده است. غذاها و نوشیدنی های چربی سوز بخور. و با استفاده از طب سنتی چون کسی که اضافه وزن داره طبعش تره با خوردن غذاهای با طبع خشک میشه اینکار رو کرد.   من یه کانال دارم غذاهای گیاهی هست با اون بدون عوض کردن غذاهات میتونی لاغر کنی. خواستی ادرسشو واست بذارم 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
بنظرم چون بچه شیرمیدی و درنتیجه چاق شدی خودتو حالاها لاغرنکن تا از شیردهی دربیای بخاطر خودت

اخه خیلی چاق شدم از خودم بدم  میاد دیگه سزارینم بودم بدتر شدم