2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبخند بزن.

طبق فرمایش امام علی تا جایی که میشه هر حرف دیگران رو به منظور بد نگیر.

با احترام رفتار کن 

تو مسایل خصوصیشون دخالت نکن

قابل اعتماد باش و حرف طرف مقابلتو جای دیگه نبر

کم کم اعتمادا و توجه ها به خاطر ویژگیای مثبتت بهت جمع میشه و معاشرات خوبی خواهی داشت🤗

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

وقتی کسی حرفی میزنه که باعث عصبانیتت میشه سعی کن اولدنفس عمیقی بکشی و بعد خیلی با لحن اروم و معدبانه جواب بدی و اگر میدونی حرف زدنت باعث افزایش تنش میشه یا بی فایده است سکوت کنی ..

هیج وقت درجمعی که دارن باهم حرف میزنن و صمیمی هستن باهم  یهو وارد نشو و صب کن اونا حرف رو شروع کنن باهات..

وفتی کسی باهات حرف میزنه و چیزی رو تعریف میکنه جای دیگه رو نگاه نکن یا با دستات بازی نکن  و بهش گوش کن ..

سعی کن اکثر اوقات یه لبخند کوچیک رو لبت باشه ...

بلند و تند تند حرف نزن..

وقتی کاری از دستت برمیاد و انجام اون ضرری برات ندارع سعی کن کمک کنی به افراد....

و اینکع محبت و مهربونیت رو نثار هر کس نکن چون لیاقت ندارن وممکنه سو استفادع کنن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
وقتی کسی حرفی میزنه که باعث عصبانیتت میشه سعی کن اولدنفس عمیقی بکشی و بعد خیلی با لحن اروم و معدبانه ...

ببین اون قسمت که گفتی همه صمیمی و با هم حرف میزنن من مثل یتیما میشنم یه گوشه و احساس تنهایی و بدبختی بهم دست  میده کم پیش میاد که کسی با من صحبت کنه چون همه میگن خودتو میگیری در صورتی که همیشه لبخند میزنم

ببین اون قسمت که گفتی همه صمیمی و با هم حرف میزنن من مثل یتیما میشنم یه گوشه و احساس تنهایی و بدبختی ...

نه نباید اینطوری باشی ... نگاه کن ببین اون جمع  چه نسبتی با تو دارن اگه  دوست و رفیق صمیمی تو هستن توهم یه جوری ک متوجه بشن سعی کن رفتار کنی ک بفهمن دوس داری تویه حرفاشون باشی یا شعی کن یه کوچولو حرفا رو سمت موضوعی  بببری که علاقه داری .. شاید چون ادم کم حرف و ساکتی هستی اینطوری راجع بهت فکر میکنن 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!