_ساره_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 829 عنوان بچه م سرما خورده 42 بازدید | 5 پست پسر ۷ ماه م سرما خورده استامینوفن و سرماخوردگی میدادم گفتم دکتر ببرم بهتره حالا باز میگم همونایی ک خودم میدم تاثیرش بیشتره تب داره الان خوابه سرفه میکنه بدجوور استامینوفن دادم خوابید خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop 1398/01/14 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانسا1371 عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 5082 سرفه و تب نیاز به انتیبیوتیک داره.ببرش دکتر. بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
_ساره_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 829 سرفه و تب نیاز به انتیبیوتیک داره.ببرش دکتر. دکتر بردم عکس داروهاشو میخوام بفرستم نمیرهفاصله شون زیاده ۱۲ساعت و ۸ ساعت به نظرم زیاده همون استامینوفن و سرماخوردگی هر ۸ ساعت میدادم بهتره فک کنم خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
_ساره_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 829 الان چیکار کنم تو تب داره میسوزه همش سرفه میکنه خواب ندارم هر دیقه بیدارمیشه خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
سانسا1371 عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 5082 الان چیکار کنم تو تب داره میسوزه همش سرفه میکنه خواب ندارم هر دیقه بیدارمیشه بابا نیاز به انتی بیوتیک داره.تبش شدیده دیگه معلومه تب یعنی عفونت.سرماخوردگی افاقه نمیکنه.ببر یه دکتر عمومی.طفلی بچه رو عذاب میدی اینجوری.از اول میبردی شاید با شربت حل میشد الان ببری امپول میزننش. بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
سانسا1371 عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 5082 الان چیکار کنم تو تب داره میسوزه همش سرفه میکنه خواب ندارم هر دیقه بیدارمیشه اصلا بچه ای که تب داره نباید ول کنی.باید همش پاشویه اش کنی.به فکر خواب نباش بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒