2777
2789
عنوان

قد بلند

641 بازدید | 33 پست

سلام سوال مال دوستمه 

دوست من و شوهرش هردو قدشون کوتاهه به نظرتون پسرشم کوتاه میشه فعلا که دکتر میگه نسبت به سنش قدش بلنده بچش یه سال و دوماهشه 

باید چیکار کنه قدش کوتاه نشه؟؟؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو سن رشد و نزديكاي بلوغ كه رسيد يني نه سال ده سال بفرستنش بسكتبال واليبال و ورزشاي كششي 

اما از سن كم كه ورزش رو جدي شروع كنه قدش كوتاه ميمونه 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

سوپ قلمو سوپ پای مرغ شیر و بادوم و تقویتی جات مرتب بهش بده ورزشم بفرستتش از متوسط پدر مادرش بیشتر میشه ولی اینکه قد بلند بشه دیگه به ارثش بستگی داره

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔

تغذیه بچه رو درست کنه دیگه...مثلا بادام درختی سرشار از کلسیمه. یا پودر سنجد کاامل، واسه استخون های بچه خیلییی مفیده.

فقط خانم و آقا کوتاهن؟ اقوامشونم قدشون کوتاهه؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

غده رشد از زیرکف پا تحریک میشه،برا همین رشته های پرشی قد رو بلند میکنن،ماساژ هم خوبه،زیر کف ‌پارو ماساژ بدن

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
از چند سالگی میشه بره؟؟

از هرسالی که باشگاه براش باشه

بهترین ورزش بنظرمن اول شنا هس بعدش والیبال

چون ادمو زیبا میکنه

مخصوصا شنا چون اندامشون ورزیده قد بلند سفید میشه

I am a queen because I have a cute mad king