2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش میگه بچه ی اول پسرباشه انقد گفته ک منم استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 48 پست

هرچقدرم بی اهمیت باشه این حرفا ولی رو اعصابم تاثیرمیذاره

دوران عقدم بهم میگفت یه پسربیار بعدا!!!!!!

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دارم دعوا کنم باهاش ک دیگه این حرفو نزنه

بهش بگو اگه پسرت اسپرمش قوی باشه منو پسردار می کنه والا منو نمی تونه صاحب پسر کنه. اینو بگو که دیگه غر نزنه و بدونه مشکل از پسر خودش می شه اگه دختر شد.

بچه ها تو گوگل سرچ کنید تقویم تخک گزاری..بعد اولین روز از اخرین پریودتونوواردکنید بعد دوره سیکلتونو واردکنید..توقسمتی از تقویمش نوشته که مثلا روز فلان اگه رابطه برقراربشه واقدام صورت بگیره بچه مثلا دخترمیشه یا پسرمیشه..بنظرشما تاچه حد این درسته؟اصلا درسته؟؟

بعدمن یه گپی توتل دارم که مدیرش خانوم دکتریه که میگه شستشوی واژن با سرکه چن روزقبل اقدام باعث دختر زایی وشستشوبا جوش شیرین باعث پسرزایی میشه!!!😐😐😐 بنظرتون اینا درستن؟؟

خدایاشکرت

من به هر زنی ک این حرفا رو میزنه گفتم  وقتی خودت دختر ننه بابات شدی چیشد؟ وقتی بچه های خودت دختر شدن چیشد؟ 

یذره به جنس خودت احترام بزار 

هر سال ک میگذره ما باید از نظر فرهنگ و عقل رشد کنیم حتی اگ مال زمانی باشیم ک زندگی تو الان برامون دور از انتظار بوده

اینجوری دیگ نتونستن حرف بزنن

مارو دور ننداز  
بچه ها تو گوگل سرچ کنید تقویم تخک گزاری..بعد اولین روز از اخرین پریودتونوواردکنید بعد دوره سیکلتونو ...

باید از یه دکتر  بپرسی عزیزم من به شخصه تخصصی ندارم ولی بنظرم این چیزا درست نباشه

شاید انتخاب جنسیت ممکن باشه اما ن بوسیله سرکه و جوش شیرین بلکه بوسیله پیشرفت علم

مارو دور ننداز  

بهش گفتم چون دخترات زیادن براهمین از دختربدت میاد!

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    
بچه ها تو گوگل سرچ کنید تقویم تخک گزاری..بعد اولین روز از اخرین پریودتونوواردکنید بعد دوره سیکلتونو ...

آره همش موثره خیلی ها اینجور پسر دار میشن ...در ضمن تغذیه از همش مهم تره اونم سه ماه قبل اقدام 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بهش گفتم چون دخترات زیادن براهمین از دختربدت میاد!

بنظر من طعنه نزن

فقط حتی اگ پسر هم خودت دوست داری هروقت بهت گفت بگو پسر خوبه ولی من دختر دوست دارم و با ذوق از مزایای یه دختر بچه گوگولی بگو و با این جمله ک البته دست خداست ک صلاح بدونه چی بهمون بده به حرفات خاتمه بده

اگ بازم حرفی زد حرفشو قطع کن و بگو انشالله خدا به شما چیزی ک ارزوش رو دارید بده بمن و همسرمم چیزی ک ارزوش رو داریم

مارو دور ننداز  

اولین و موثرثرین بی خطا ترین روش تعیین جنسیت ای وی اف هست 

کسایی که پولش ندارن باید طب سنتی پیش بگیرند اما سه چهل. ماه قبل اقدام باید رژیم خاص جنسیت بگیرن که تو کوگل سرچ کنن

دوم اینکه سه چهار ماه به صورت مرتب کیت تخمک گذاری بزارن 

موقع اقدام به سری نکات هست باید رعایت بشه و اینکه کیت از همش مهم تره زمان انجام و لقاح 

اینا تا 70 درصد میتونه کمک کنه 30 درصد بقیه دست خود ادمه چون آسترس و نگرانی همش علیه اسپرم پسرن

البته 100 درصد دست خدا هست همه آین ها 

اما خودتون اگه خیلی دوست دارید میتوانید به حرکتی بزنید شاید گرفت 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝