2777
2789

امروزبهش گفتم مقصرمنم ک تو یه ایل دخترداری!؟

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    

خیلی رو اعصابمه

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    

دوس دارم دعوا کنم باهاش ک دیگه این حرفو نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم بگو برای من فقط سلامتیش مهمه اتفاقا دختر همدم مادره چرا پسرر؟

هرکس هرچی نداره نمیدونم چرا از بقیه انتظار داره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

مادرشوهر مامانبزرگ من یه مادرشوهر نمونه ای بود گفته بود اگه اولین بچت چشمش سبز نباشه میندازیمت بیرون طلاقت میدیم.... چشمش هم سبز شد خداروشکر😓

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

اصلا ب نوه های دخترشون محل نمیذاره

دوس دارم دعوا کنم باهاش ک دیگه این حرفو نزنه

به مادر شوهرت بگو:

احمق مگه دست منه پسر بیارم یا دختر 

اولش که دست خود خداست طبق آیه قرآن که به هرکی بخوام پسرمیدم یادختر یا عقیم میکنم 

دومش هم به پسرت مربوطه که دختر شده چون خانوم هیچ نقشی در تعیین جنسیت نداره

عشق رسوایی محض است که حاشا نشود....عاشقی با اگر،و،شاید و،اما نشود....
حرف توام یکم تند بود..بهتربود باسیاست پیش میرفتی مثلا میگفتی دسته خداست ما چیکاره ایم ایشالا سالم با ...

شوهرم همیشه اینو میگه بهش ولی تو مغزش نمیره