2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین با شوهرم دعوام شده

1004 بازدید | 23 پست

بچه ها طولانیه ولی بخونید لطفا.من نزدیک سه ساله عروسی کردم درکل زندگی خوبی دارم

ولی تمام دعواهای ما سر خانواده شوهرمه.

من اوایل خیلی خونشون راحت بودم و چون خیلی اهل بگو بخندم خونشون خیلی باهیجان بودم.خانواده شوهرم کلا خیلی ساکتن و جدی بخصوص خواهرشوهرام.خواهرشوهر مجردم کلا باهام به مشکل خورد و تمام رفتار منو سوژه میکرد منم کم کم ازشون دور شدم.کوچیک تا بزرگ خیلی ازشون ضربه خوردم.دوسال نزدیکشون زندگی میکردم و بعدش خونه گرفتیم و دور شدیم.شوهرمم خیلی دوسم داره.قبلنا رفتار خانوادشو میدید و درکم میکرد

یه مدته کلا عوض شده.بهم میگه اولویتت شده خانواده خودت.میریم که خونه پدرمن نمیتونه بشینه.هی میگه کی میریم خونه بابای من.پاشو بریم

اخه خونه هاشون نزدیکه وقتی میریم به هردوش سرمیزنیم.الان کلا مشکل شده واسش.با استرس میگم بریم خونه بابام.میگه مامان من مهمون داشت بعدازظهر رفتی کمک .مامان خودت مهمون داره زودتر میری.اخه مامان اون دوتا دختر داره.کمک مامان من فقط خودمم.این مقایسه کردناش اذیتم میکنه.سرهرچیزی

ما مهمون داشتیم دیشب خونه مامانم از جای دور اومده بودن ظهر خونه مامان شوهرم بودیم بعدش رفتیم اونجا کمکش کنم.قرار بود امروز صب پاشیم از اونجا بیایم خونه پدرشوهرم.از وقتی بیدار شده میگه کی میریم.تو نیای هم من میخوام برم.هیچی دیگه اونا موندن اونجا ما اومدیم خونه پدرشوهرم هرکس یه سمت خوابیده منم تنها نشستم.بچه ها بگید چیکار کنم این حساسیتش کم بشه

بخدا بخاطر این زیاد میام خونه پدرشوهرم.زیاد حرف میزنم ولی نمیبینه که نمیبینه.افتاده سرلج

واقعا عصبیم کرده.نمیتونمم گریه کنم

حساسش نکن یه مدت کمتر برو خونه مامانتو مامانش این کار از سرش بیوفته

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم تو ماشین سرهمین چیزا دعوامون شد.یعنی از دیشب شروع شده بود و قهر بودیم.خیلی بهم گیر میده.تمام رفتارامو زیر ذره بین گذاشته.قبلنا رفتارش عادی بود پیش خانوادش الان باهاشون صمیمیتر شده.بیشتر وقت میگذرونه.میگه میخنده

واقعا این تغییراتش عصبیم کرده.خواهرشوهرم خیلی اخلاق بدی داره.شوهرمم قبلنا میگفت خیلی باهاش صمیمی نشو ناراحتت میکنه چون خیلی زبونش تلخه.خودشم هیچوقت باهاش صمیمی نبود

الان از لج من یا اینکه فک میکنه من کم اهمیتم به خانوادش خیلی تحویلش میگیره.همشونو

خیلی اذیت میشم.قبلا نه برای گلایه ولی باهاش حرف میزدم که از این رفتار مادریه خواهرت ناراحت شدم.خیلی درکم میکرد.الان سریع گارد میگیره.منو مقصر میدونه.هرجی میگم.کوچکترین سوالی بکنم راجب خانوادش سریع عصبی میشه.حتی یه حرف عادی

تو‌  باید‌ کاری‌ کنی‌ که‌ بگه‌ زنم‌ بیسته‌     سیاست‌ داشته‌ باش‌   تا‌ میتونی‌ جلوی‌ چشم‌ شوهرت‌ با‌ خانوادش‌ خوب‌ باش‌   توی‌ کار‌    خونه‌  کمکشون‌ کن‌    وقتی‌ با‌ شوهرت‌ تنهایی‌ از‌ خوبی‌ های‌ خانوادش‌ بگو   ‌   به‌ مرور‌  زمان‌  شوهرت‌ اخلاقش‌ خوب‌ میشه‌     فقط‌ زمان‌  میبره‌    

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
الانم تو ماشین سرهمین چیزا دعوامون شد.یعنی از دیشب شروع شده بود و قهر بودیم.خیلی بهم گیر میده.تمام ر ...

اون‌  پستی‌ که‌ فرستادم‌   بخون‌  وعمل‌  کن‌   تجربه‌ دارم‌   

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
شوهر منم همینطوره دقیقا از طرف مادرشون پر میشن..

نه بابا بیچاره مامانش هیچی نمیگه

البته بیچاره نیستا.بلده چطوری مظلوم سه.اصلا به پسرش اعتراض نمیکنه.همیشه به من میگه.بخاطر اینه شوهرم نمیبینه نمیتونه درک کنه حرفامو‌میگه تو مقصری

تو‌  باید‌ کاری‌ کنی‌ که‌ بگه‌ زنم‌ بیسته‌     سیاست‌ داشته‌ باش‌   تا‌ میتونی‌ ...

نه هرکسی فرق میکنه من یه مدت این جوری شدم پرو تر شد  

استارتر چون به خودت ارزش نمیذاری  یه ذره عفاده بیا بگو من اونجایی میرم که بهم خوش بگذره  الویت تو باید خوش گذشتن به زن و بچه ات باشه   مجبور نیستم جایی برم که دوست ندارم   و قدرمو نمیدونن  محبت کردن به بعضیا مثل اب کردن کوه یخ با ها هست  برای همین خودم و خسته نمیکنم 

اینارو بگو  اروم به خودت ارزش بذاری اونم حساب میبره ازت

تو‌  باید‌ کاری‌ کنی‌ که‌ بگه‌ زنم‌ بیسته‌     سیاست‌ داشته‌ باش‌   تا‌ میتونی‌ ...

عزیزم شوهرم خیلی خوبه وقتی ارومه میگه تو خیلی خوبی.تو بدترین شرایطم منو اصلا به خانوادش نمیفروشه.اصلاااا.خیلی دوسم داره

فقط رفتارش تغییر کرده.خیلی باهاشون صمیمیتر میشه

وقتی عصبیه اینارو میگه

وقتی ارومه من وایش یه طرفم بقیه یه طرف

نه بابا.اخه اصلا تنها نمیره اونجا.باهم میریم

عزیزم شوهرت عین شوهر منه  خوشی زده زیر دلش بهونه میاره  مثل بچه ها حسادت میکنه  یه اولتیماتوم نشون بدی حله   حالا زیادم دعوا نکن ریلکس بهش بگو  

عزیزم شوهرم خیلی خوبه وقتی ارومه میگه تو خیلی خوبی.تو بدترین شرایطم منو اصلا به خانوادش نمیفروشه.اصل ...

خب تو عصبانیت اون چیزی که تو دلش و میگه  تو رو خودش و خوب نشون میده  وای عین شوهر منه