2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین با شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 23 پست
اون‌  پستی‌ که‌ فرستادم‌   بخون‌  وعمل‌  کن‌   تجربه‌ دارم‌  ...

عزیزم همبشه پیشش کمکشون میکنم.باهاشون خوبم.هیچوقت احترامشونو زیر پا نزاشتم.هیچوقت.خودشم همیشه میگه

الان فقط مشکلش رفتن به خونه بابامو باباش شده.همه چیو مقایسه میکنه

همه ی حرفایی که گفتی رو دارم.فقط نمیتونم ازشون تعریف کنم.اصلاااا

ببین خوب باید اینا رو به شوهرت بگی 

بگی عروس هیچ وقت دختر آدم نمیشه مادرشوهرم مادر آدم نمیشه.. یه روابطی بین مادر و دختر هست که باعث میشه بیشتر هوای همو داشته باشن و اینا تاثیر متقابله

مثلا این مامانه که موقع زایمان به داد دخترش میرسه متقابلا دختر هم باید موقعی که مادرش کاراش زیاده بره کمکش و خیلی مثالهای دیگه

بگو طبیعیه که من وقت بیشتری با خانوادم لگذرونم همونطور که تو اینطور هستس

آخرش اگه دیدی بی منطقه خودت برو خونه مامانت و بیا چه اجباریه که هردو باهم برید خونه ماماناتون

اگه دیگه خیلی داشت میگفت بگو مگه تو کارایی که برای مامان بابات کردی برای پدر و مادر منم میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همبشه پیشش کمکشون میکنم.باهاشون خوبم.هیچوقت احترامشونو زیر پا نزاشتم.هیچوقت.خودشم همیشه میگه ...

باید‌  بتونی‌          کاری‌ کن‌ خانواده‌ خودت‌ هم‌ بیشتر‌ بهش‌ ارزش‌‌ بزارن‌    بخدا‌ دنیا‌  دنیای‌ چاپلوسیه‌    

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
عزیزم شوهرت عین شوهر منه  خوشی زده زیر دلش بهونه میاره  مثل بچه ها حسادت میکنه  یه او ...

همه راهیو امتحان کردم.وقتی اروم باهاش حرف میزنم وقتی دوتامونم ارومیم میشنوه میفهمه.ولی وقتی عصبیه اصلا نمیفهمه چی میگم

خب تو عصبانیت اون چیزی که تو دلش و میگه  تو رو خودش و خوب نشون میده  وای عین شوهر منه  ...

میدونی کلا اینو فک میکردم ولی حالا شناختمش.وقتی عصبیه فقط میخواد تخلیه شه.بعدش خیلی پشیمون میشه

باید‌  بتونی‌          کاری‌ کن‌ خانواده‌ خودت‌ هم‌ بیشتر‌ بهش‌ ارزش‌‌ ...

خانوادمو خیلی دوس داره.خانوادمم رو یرشون میزارنش

با داداشم عین برادرن واقعا.هرکاری داشته باشه فقط به داداشم میگه.خیلی همو دوس دادن

الان میگه تو اهمیت کمتری به خانواده من قائلی.دوس نداری بری

در حالی که اینطوری نیست

خداوکیلی چرا ماها ازدواج کردیم؟! من مثل چی پشیمونم. با اینکه شوهرم مرد خوبیه. ولی نمیخوام دیگه. 

خونه ی بابام پول بود، مهر بود، عزت بود، احترام بود، دوست های خوب داشتم، شهر مورد علاقه م بودم، انرژی و انگیزه ی زندگی داشتم... شوهر کردم که چی بشه؟!  چی به دست آوردم مثلا؟! فقط رفع نیاز جنسی؟! اه

من خیلی دوسش دارم

یکمم حس میکنم چون میدونه واسش میمیره هرکاری میتونه بکنه.چون میوفتم دنبالش

البته اونم خیلی بیشتر منو دوس داره ها ولی وقت عصبانیت سرکوبش میکنه نمیتونه خشمشو کنترل کنه