2777
2789
عنوان

حاملگی 😜

212 بازدید | 8 پست

سلام خانوما، دوتا سؤال دارم، اول اینکه درسته حلقه زدن باعث افتادگی رحم میشه؟؟؟؟ خب باید چقدر بزنیم؟؟؟ دوم اینکه،من تو اقدامم برا بارداری به نظرتون حلقه نزنم یا اشکالی نداره؟؟؟ شوهرم میگه دیگه نزن، چیکارکنم ؟؟؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم.  

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ماه اول متوجه میشی بارداری دیگه اولین ماهم اشکال نداره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال من ی ساله ازدواج کردم میخوام چند ماه دیگ اقدام کنم.چجوریه😂ی بار کافیه یا چند بار باید انجام ...

😀خب اگه بار اول اقدام کردی صبرکن تا ناخیر پریود ببین نتیجه گرفتی اگه نه که باید همینجور اقدام کنی تا نتیجه بگیری عزیزم😀مثلا" من الان 4ماه و خورده ای که تو اقدامم نتیجه نگرفتم ایشالا بگیرم دعام کن، اگه تا یک سال نتیجه نگرقتی برو دکتر حتی زودترم میتونی بری دکتر. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩