2777
2789
عنوان

علائم رماتيسم چيه؟

164 بازدید | 8 پست

دو ماه پيش بعد از اساس كشي مفصل بالاي انگشت اشارم ورم كرد و درد داشت رعايتش كردم بهتر شد ولي مفصل وسط هم شروع شد دردش

الان هم وسيله اي بلند ميكنم درد ميگيره زياد نيست

دكتر گفت احتمالا رماتيسمه و كاري به اساس كشي نداره ولي چون يه مفصله صبر ميكنيم

امروز با دسته ديگم خودكار دست گرفتم احساس درد داشتم دقيقا داخل همون مفصل

خيلي ميترسم

كسي تجربه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لرزش دست در اوایل الزایمر دو مورده

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش

و حتی ممکنه منجر به لرزیدن کل بدن بشه

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
يادمه ٥سال پيش بعد از تولد پسرم پاهام درد ميكرد دكتر جواب آزمايشو ديد گفت مشكوكه ولي من پيگيري نكردم ...

منم همش بدن درد دارم مفصلام در میگیره در حد مرگ آزمایشم دادم منفی بوده نمیدونم چمه😔😔😔

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببخشید من اشتباه گرفتم با پارکینسون

منم همش بدن درد دارم مفصلام در میگیره در حد مرگ آزمایشم دادم منفی بوده نمیدونم چمه😔😔😔

آزمایشای تخصصی روماتیسم بده بیماری خطرناکی نیست درمان داره نگران نباش

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕