2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی به زشت شدن مادر ربط داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42456 بازدید | 64 پست
چجوری از رو شکم بفهمیم؟ جسه من فرق خاصی نکرده فقط خیلی کم شکم گرفتم خیلی کم

اسی حس میکنم دلت خیلی پسر میخواد بچه اولت 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری از رو شکم بفهمیم؟ جسه من فرق خاصی نکرده فقط خیلی کم شکم گرفتم خیلی کم

دختر رو میگن بیشتر میره تو پهلو

من دخترا داییام انگار گیلاس خورده بودن اصلا شکم نداشتن. 

معمولا از ماه شش به بعد شکم میاد جلو مال من خیلی کوزه ای بود قششششنگ حاملگی ادم جاااار میزنه و بگمم ...

نی نیت پسر بود؟

یعنی حالا با توجه به اینا نی نی من چیه بنظرت؟

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

نه بابا هورمونا رو هر کی یه اثر داره...

من تا ماه هفت تغییر محسوسی تو صورتم نبود .ولی الان دماغ دارم آااااا👐..

😂

ورم اوردم هم صورت هم بدن.عیدی هر کی میدید میگفت عه چرا جوش زدی چرا صورتت فلان شده پسر ک باید خوشکل بشی 😕😕😕

باور کن از بس هی توضیح دادم به همه که اینا به خاطر بند انداختم در اومده...

دیگ دلم نمیخواست کسی ببینم ااااه در مورد همه چی نظر میدن.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
چمیدونم والا خاله خانباجیا میگن

ن بابا فک نمیکنم ربطی داشته باشه😕😕

چن ماهته؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ياميگن مادر دخترتنبل ميشه من به حدي زرنگ شدم كه يه لحظه هم نميتونم بشينم مدام در حال تميزي و مهموني دادنم بعدشم ازدرد ميفتم بيمارستان ولي دست خودم نيست دوست دارم همه جا تميز باشه و كاركنم

دقیقا  مثلا میگن بچه دختر باشه تنبل میشی پسر باشه زرنگ میشی چی بگه آدم

اره اینم شنیدم .یکی از فامیلامون میگفت عروسمون خیلی تر و فرزو زرنگه این پسر داره اتفاقا بچش دختر شد

نیلوی سابقم کابریم ترکید. یک انسان زن زاده نمیشود،بلکه تبدیل به زن می شود.سیمون دوبووار
دو هفتس وارد ۵ شدم

۵ ماهتههه خب آزمایش بده دیه😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!