2777
2789

سلام.

قبل از اینکه برای بارداری اقدام کنید چیکارا کردید؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم دکتر فرستاد آزمایش برای خودم و همسرم.یدو فولیک رو شروع میکنی.بعد دو سه ماه بعد شروع به اقدام&n ...

فقط همینا؟ من تو شهر غریبم بنظرتون کاره خاصی لازم نیست انجام بدم؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

برو دکتر زنان رحم معاینه بشه عفونت و قارچی نباشه اگه بود درمان بشه تمیز بشه

یک سری کامل ازمایش بهتون میدن و احتمال قوی سونو شکمی 

جواب ازمایشاتو بردی بهت میگه کی اقدام کنی

ویتامین میدن و قرص فولیک اسید 1 اگه بارداری دوم باشه فولیک اسید 5

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دندانپزشکی

فقط کاره دیگه ای لازم نیست؟

دندوناتو حتما چک کن 

اگه دوس داری زودتر باردار شی برو دکتر یه چکاپ از رحم و تخمدانات و خلاصه همه چی بگیر که اگه لازم شد دارو مصرف کنی زودتر نتیجه بدی 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
برو دکتر زنان رحم معاینه بشه عفونت و قارچی نباشه اگه بود درمان بشه تمیز بشه یک سری کامل ازمایش بهتو ...

ممنون از راهنماییتون. فقط همینا؟

مثلا جی؟دندوناتم درست کن دیگه.

حتما.مثلا  میگم نکنه از بوی پیاز داغ بدم بیاد اوایل بارداری قبلش پیاز داغ فریز کنم. یا کارای اینجوری

حتما.مثلا  میگم نکنه از بوی پیاز داغ بدم بیاد اوایل بارداری قبلش پیاز داغ فریز کنم. یا کارای ای ...

حالا قبل اقدام یه کوچولو برای مبادا بذار ولی بهتر هست تازه بخوری همه چیز رو.در ضمن قرص رو جدی بگیر.حداقل یه ماه بخور بعد اقدام کن.

قبل اقدام رنگ هم خواستی بذار .لیزر یا کارهای اینجوری خواستی بکن.بعد بارداری نمیشه

ممنونم که وقت گذاشتی💜💜💜💜