2777
2789
عنوان

دعوای پر بدوبیراه با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 34 پست

عزیزم بین زن و شوهر غیر از روزای آروم و خوش خب طبیعتا روزهای مزخرفی هم وجود داره اما باید تلاش کنید با کتاب خوندن ،یاد گرفتن ، پیش مشاوره رفتن کیفیت روابطتون رو بالا ببرید

مشاوره  برو اونا بله و خیر قرار نیست بگن اگر تشخیص بدن مشکلی وجود داره اما قابل حله بهتون کمک میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=85808862]عزیزم بین زن و شوهر غیر از روزای آروم و خوش خب طبیعتا روزهای مزخرفی هم وجود داره اما باید تلاش کنید ...[/QUممنون واقعا حرفات خوب بود 💓

گناه بزرگ منی

ای بابا ما ۷ ماه عقد بودیم نازکتر از گل نشنیدم حتی تو ۷ ماه عقد خودشم نرفت دیدن خانوادش که تنبیهشون کنه چون سر مراسم عقد یک کم اذیت کرده بودن دقیقا از وقتی رفتیم زیر یک سقف تا یکسال همش جرو بحث داشتیم تازه چند ماهه یک کم اروم شدیم. وای بحال  زندگی که تو عقدم دعوا بشه.

کلا سر مسایل مالی با شوهرت بحث نکن مردا دوست دارن زنشون فکر کنه با مخ اقتصاد ازدواج کرده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ای بابا ما ۷ ماه عقد بودیم نازکتر از گل نشنیدم حتی تو ۷ ماه عقد خودشم نرفت دیدن خانوادش که تنبیهشون ...

ما هیچ مشکلی باهم نداشتیم .مشکل از طرف اونا بود . زدن زیر قول و قرارشون.اخه خونواده منم کوتاه نمیان . فک میکنم همه دست به دست هم دادن زندگی من بپاشه ازهم . . خونواده شوهرم برا جاریم همه چی آماده کردن از خونه و ماشین. حالا به من که رسیده ...میگن شما باید زمینتونو بدین ما برا خودمون خونه بسازیم. .نمیخام کوتاه بیام نمیخامم رابطم با شوهرم بد بشه 

گناه بزرگ منی