2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی به این داره که چه فامیل و چه رابطه ای نسبت به هم داشتن از قبل . اگه فامیل خیلی نزدیکن و همیشه با هم راحت بودن که زیاد اشکالی نداره مثلا منو برادر شوهرام با هم راحتیم در حدی که هر از گاهی بهم پیام میدیم احوال پرسی و مسخره بازی ... . در غیر این صورت دارن کرم میریزن

مثلاشوهره اززنش بدگفته باشه بعد رمه دلداریش بده وهمش ازخودش تعریف کنه؟

این با اون موضوع سن و شغل فرق کرد چون مرده داره مظلوم نمایی میکنه و یه جوری میخواد زن رو بکشه سمت خودش زنه هم بی میل نیست و داره کاری میکنه مرده بیشتر از زن و زندگیش زده شه

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

حرفهایی ک در حضور همسرتون نتونی بزنی در غیابش خیانت به حساب میاد 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
این با اون موضوع سن و شغل فرق کرد چون مرده داره مظلوم نمایی میکنه و یه جوری میخواد زن رو بکشه سمت خو ...

البته دایم توچتای زنه این هست که مثلا زنت خوبه گناه داره چاینا ولی ازون طرفم از خودش وتحصیلاتوایناش میگه

البته دایم توچتای زنده این هست که مثلا زنت خوبه گناه داره چاینا ولی ازون طرفم از خودش وتحصیلاتوایناش ...

زنه میخواد طوری نشون نده که مرده بگه میخواد زندگیم بپاشه ولی از یه طرفم قصد زنه و نیت واقعیش کشوندن مرده به سمت خودش و سرد کردن نسبت به زن و زندگیشه

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....