2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

308 بازدید | 40 پست

سلام خانما تورو خدااااا کمک کنید

از موعد پری من گذشته الان دو روزه لک بینی دارم...آیا باردارم

چند روز پیش بی بی چک منفی شد  

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

لک من داشتم باردار بودم خییییییلی کم بود رولباس زیرم محوشدم ولی یه روز بود بعد قط شد اگ اشتباه نکنم دو روز بعدشم بی بی و مثبت

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢
لک من داشتم باردار بودم خییییییلی کم بود رولباس زیرم محوشدم ولی یه روز بود بعد قط شد اگ اشتباه نکنم ...

یه روز لک دیدی ینی؟لک چه رنگی بود؟

منتظرتیم بهونه قشنگ زندگی منو بابایی ...خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم2روزه عقب انداختم فقط شب موعدم دل‌درد گرفتم ولی لک ندیدم بی بی هم نزدم علایم هیچی ندارم😐

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
یه روز لک دیدی ینی؟لک چه رنگی بود؟

باورمیکنی دقیق یاوم نیست الان نی نی۲ماهشه.

فک کنم قهوه ی و صورتی ولی خییییییلی کم بوووود جوری ک جذب لباس زیرم شد ک عوض کردم

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

خانمایی که لک بینی داشتن کمر درد و دل درد هم داشتن؟

من همش حس میکنم الانه که پری بیاد ولی خبری نیست

دارم دیووووووونه میشم  

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
باورمیکنی دقیق یاوم نیست الان نی نی۲ماهشه. فک کنم قهوه ی و صورتی ولی خییییییلی کم بوووود جوری ک جذب ...

منم دوروز بعد موعدم یه لک قهوه ای دیدم روزسوم یه لک کوچوووولوی صورتی خیلی کمرنگ..امروز شش روز از موعد پریودم گذشته به نظرت ممکنه باردار باشم؟بی بی چک نزدم چون استرس دارم میترسم منفی باشه😞

خانمایی که لک بینی داشتن کمر درد و دل درد هم داشتن؟ من همش حس میکنم الانه که پری بیاد ولی خبری نیست ...

من یه کوچولو خیلی کم کمردرد ودل درد داشتم و الانم گاهی دارم ولی احساس پریودی ندارم

من یه کوچولو خیلی کم کمردرد ودل درد داشتم و الانم گاهی دارم ولی احساس پریودی ندارم

عزیزم باتوجه به چیزی که بالاتر گفتم امکان داره باردارباشم یانه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
عزیزم باتوجه به چیزی که بالاتر گفتم امکان داره باردارباشم یانه؟

من که تجربه ندارم گلم ولی از همین دوستای سایت زیاد شنیدم..احتمالا بارداری عزیزم..منم برات دعا میکنم

من که تجربه ندارم گلم ولی از همین دوستای سایت زیاد شنیدم..احتمالا بارداری عزیزم..منم برات دعا میکنم

مرسی عزیزم 😘 میگم ممکنه دلدردم شب موعدم بود20دقیقه طول کشید ولی لک ندیدم امکان داره واسه لانه گزینی بوده؟

من روز 22 دوره ی لک قهوه ای دیدم

هنوزم تا موعدم مونده

بنظرتون اون لک بخاطر چی بوده؟ اخه سابقه لکه بینی نداشتم

دیروز هم بی بی چک منفی بود

چرا شما بعد موعد لک دیدین من قبلش؟! 

مرسی عزیزم 😘 میگم ممکنه دلدردم شب موعدم بود20دقیقه طول کشید ولی لک ندیدم امکان داره واسه لانه گزینی ...

نمیدونم عزیزم ولی انشالله مامان میشی بزودی

من روز 22 دوره ی لک قهوه ای دیدم هنوزم تا موعدم مونده بنظرتون اون لک بخاطر چی بوده؟ اخه سابقه لکه ...

رابطه داشتی قبلش؟شاید برا اونه...منم سابقه لک بینی نداشتم ولی اینبار لک دیدم امیدوارم هممون مامان بشیم..