2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاج سري اقا!!! قربون اون قد و بالات بشم!!! حرفاي سكسي هم بگم يا زشته؟؟؟؟ 

خخخ بگو

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

قربون بابای نینیم برممم.ناز دلممم

یکی یدونه  واسه نمونه مننن😁😁

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

قربونت بشم

دورت بگردم

عسلی 

جیگرتوو برم

قربون قد و بالات بشم

قربون چشمات بشم

فدات بشم

عزیز دلم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
تاج سري اقا!!! قربون اون قد و بالات بشم!!! حرفاي سكسي هم بگم يا زشته؟؟؟؟ 

من ی سوالم دارم اینکه شوهرتون درمورد ی دختر دیگه حرف بزنه ک تو گذشته اش بوده یا مثلا هرحرفی درمورد هر دختر دیگه ای بزنه شما باهاش برخوردی هم دارین؟چرا گفتی و فلان؟یا بنا میزارین رو اعتماد و چیزی نمیگین و مهم نیس؟