2777
2789
عنوان

خانم هاي محبوب و دوست داشتني بيان

64 بازدید | 8 پست

رمز جذابيت و دوست داشتني بودنتون چيه؟ چيكار ميكنيد كه بين مردم محبوب هستين،چه اخلاق و رفتار و شخصيتي باعث جذابيت آدم ميشه ؟ لطفا اگر نكته اي ميدونيد به ما هم ياد بديد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سعی میکنم تو چهره اکثر خانمها یه چیز خوشگل پیدا کنم و بعدش بهشون بگم، وقتی خوشحال میشن خییییلی انرژی مثبت میگیرم 😉

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

من خيلي به ادماي دور و برم بها ميدم و محيت ميكنم،اگه مهمون باشم خيلي كمك ميكنم خيلي تشكر ميكنم بهترين هديه و ...اگرم ميزبان باشم بهترين پذيرايي و صميمي و... ولي انگار خيلي محبوب نيستم بخصوص در خانواده همسرم كاملا ميدونم كه از من خوششون نمياد،من معمولا اروم و ساكتم به خاطر همين فكر ميكنن خيلي موزمار و با سياست و بدجتسم،هرچي هم خوبي ميكنم به پاي سياست و تظاهر ميذارن در حالي كه اصلا اينطور نيست و ساده و خوش قلبم ،اين موضوع خيلي ناراحتم ميكنه 

من همیشه این سخن تو ذهنمه هرچی برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند،و هر چه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند و اینکه همیشه خدا رو نظر برداریم میبینم،همین برای خوب بودنم کافیه هر کسی منو میبینه میگه یک فرشته مهربونی، حرف زدن با تو آدم و آروم میکنه.اکثرا منو دوست دارن،البته حسودم زیاد دارم.