2777
2789
عنوان

هیکل مهمتره یا زیبایی صورت

1363 بازدید | 43 پست

من اگه بوام هیکلم خیلی خوب بشه، صورتم لاغر و بی ریخت میشه.

به نظرتون پنج شش کیلو اضافه وزن داشته باشم در حد یک مقدار شکم و پهلو بهتره. یل دوباره رژیم بگیرم

دفه قبلیرژیم گرفتم. صورتم بد لاغر شو ، بازژل بهتر شد. اما ژل رو مرتب باید زد.

الان یککم چاق شدم صورتمو حیلی دوت دارم. به نظرتون لاغر کنم دوباره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیکل

من زنم و به همان اندازه  از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!

قطعا هيكل

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه وزنیو پیدا کن که تو اون وزن هم چهرت خوبه در حد تعادل هم اندامت ینی نه اندامتو خراب کن واسه چهره و نه چهره رو فدای اندام کن اکثر خانوما تو وزن متوسط هردو نوع زیبایی رو دارن  حالا اکه چاق بشن خوشگل تر میشن و اندامشون خراب میشه که این خوب نیست پس وزن متوسط ایده اله

میشه برام دعا کنین😍😍😍

تو فکر اینم که ببینم میتنم با ورزش یا لاغری موضعی شکم پهلوم رو درست کنم.

از لیپولیز و...میترسم . یکی تو اشناهامون فوت کرد دراثر امبولی.

دنبال روش هایی هستم که کمتر تهاجمی و بدون راحی باشه

عزيزم ورزش موضعي كن

شكم و پهلو

حلقه بزن

بري باشگاه مربي خودش كمكت ميكنه

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

وای منم مثل توام اول صورتم لاغر میشه وقت چاقی هم اول شکمم ولی هر چی خودت دوس داری انجام بده مهم خودتی اما یه پیسنهاد دارم خودم انجام ندادم چون دارم بچه شیر میدم اما قصد دارم این کارو کنم اول خودمو حسابی لاغر کنم با ورزش بعد قرص فت فیس بخورم در کنارش ورزشم کنم صورتمم با روغن کنجد ماساژ بدم ک فقط صورتم چاق شه

عزيزم ورزش موضعي كن شكم و پهلو حلقه بزن بري باشگاه مربي خودش كمكت ميكنه

حلقه میزنم نمیدونم چرا یتندتندپریود میشم . اول فکر کردم خیالاتی شدم.چند ماه این جوری شد.دیگه مطمین شدممال حلقه هست